Salsa bernese

Salsa bernese

4.6 34 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 20min.
300 g

Suroviny

  • 4 - 5 rametti di dragoncello fresco le foglioline e i gambi separati
  • 80 g di scalogno a pezzi
  • 80 g di aceto di vino bianco
  • 180 g di burro a pezzi
  • 4 tuorli d'uovo
  • ½ - 1 cucchiaino di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 300 g

Sodík 1272 mg
Protein 25 g
Kalorie 7784 kJ / 1859 kcal
Tuk 195 g
Vláknina 1.6 g
Nasycený tuk 104 g
Sacharidy 5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...