Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 - 5 rametti di dragoncello fresco, le foglioline e i gambi separati
- 80 g di scalogno a pezzi
- 80 g di aceto di vino bianco
- 180 g di burro a pezzi
- 4 tuorli d'uovo
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 300 g
- Kalorie
- 7784 kJ / 1859 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 195 g
- Nasycený tuk
- 104 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 1272 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cappello del prete Sottovuoto con salsa verde
5 Std. 30 Min
Salsa olandese (TM6)
15 Min
Capesante sottovuoto in salsa di burro e limone
1 Std. 10 Min
Filetto di manzo sottovuoto con patate e remoulade
1 Std. 30 Min
Salsa bernese
20 Min
Salmone con salsa bernese e asparagi
50min
Gazpacho fragole e pomodoro
2h 10min
Petto d'anatra all'arancia sottovuoto con crema zabaione
2 Std. 5 Min
Manzo sottovuoto con patate rosse e salsa bernese di (Lorenzo Biagiarelli)
1 Std. 10 Min
Capesante con crema allo zafferano sottovuoto
1 Std.
Filetto di manzo sottovuoto in salsa al vino
3 Std.
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2 Std. 20 Min