
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 - 5 rametti di dragoncello fresco le foglioline e i gambi separati
- 80 g di scalogno a pezzi
- 80 g di aceto di vino bianco
- 180 g di burro a pezzi
- 4 tuorli d'uovo
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 300 g
- Kalorie
- 1859 kcal / 7784 kJ
- Protein
- 25 g
- Tuk
- 195 g
- Sacharidy
- 5 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Nasycený tuk
- 104 g
- Sodík
- 1272 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmone con salsa bernese e asparagi
50min
Merluzzo in salsa aioli
1hod.
Salsa Mornay
20min
Crudo & cotto di salmone con zucchine marinate e zabaione salato (di Mirko Ronzoni)
2hod. 25min
Salsa bernese
20min
Crema inglese (di Luca Montersino)
20min
Gazpacho
15min
Salsa tartara
10min
Salsa olandese (TM6)
15min
Crème brûlée
1hod. 10min
Salsa alla vaniglia (crema inglese)
15min
Guacamole Tex-Mex
10min