Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 - 5 rametti di dragoncello fresco, le foglioline e i gambi separati
- 80 g di scalogno a pezzi
- 80 g di aceto di vino bianco
- 180 g di burro a pezzi
- 4 tuorli d'uovo
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 300 g
- Kalorie
- 7784 kJ / 1859 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 195 g
- Nasycený tuk
- 104 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 1272 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sovracosce sottovuoto di pollo in salsa Teriyaki
2 Std. 10 Min
Petto d'anatra a bassa temperatura con salsa all'arancia
1h 30min
Filetto di manzo sottovuoto in salsa al vino
3hod.
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2h 20min
Spalla di maiale sottovuoto
12h 25min
Salsa bernese
20 min
Petto d'anatra all'arancia sottovuoto con crema zabaione
2 Std. 5 Min
Crème brûlée
1h 10min
Capesante con crema allo zafferano sottovuoto
1h
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2h 20min
Salsa tartara
10min
Salsa olandese (TM6)
15min