Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 - 3 rametti di dragoncello fresco, le foglioline e i gambi separati
- 2 - 3 rametti di cerfoglio fresco, le foglioline e i gambi separati
- 50 g di pomodoro maturo, in 2 pezzi
- 80 g di scalogno
- 80 g di aceto di vino bianco
- 180 g di burro a pezzi
- 4 tuorli d'uovo
- ¼ - ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 - 2 cucchiaini di concentrato di pomodoro
- Nutriční hodnoty
- na 200 g
- Kalorie
- 7899 kJ / 1885 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 195 g
- Nasycený tuk
- 104 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 1335 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Riso con pollo e menta (Com gà rau thom)
1 Std. 30 Min
Zabaione al peperone rosso
20 Min
Entrecote di manzo teriaki
2h 35min
Pollo croccante con salsa di porri
30min
Salsa al formaggio di pecora
20 Min
Zuppa di maiale e funghi
Žádné hodnocení
Carne di manzo speziata (Boboti)
1 Std. 15 Min
Dolce di biscotto e crema al formaggio
35min
Salsa alle arachidi
1 Std. 20 Min
Cuore allo zafferano (senza lattosio)
30min
Crudo & cotto di salmone con zucchine marinate e zabaione salato (di Mirko Ronzoni)
2 Std. 25 Min
Cioccolato caldo con liquore all'arancia
15 Min