Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Trüffel-Mayonnaise
- 200 g Sonnenblumenöl
- 50 g Trüffelöl
- 1 Ei (siehe Tipp)
-
1
TL Zitronensaft
nebo 1 TL Essig - 2 TL Senf (10 g)
- 2 Prisen Pfeffer
- ½ TL Salz
Rindercarpaccio und Fertigstellung
- 500 g Rinderfilet, aus der Mitte (siehe Tipp)
- 1 Bund Rucola
- 60 g Schwarzer Trüffel, frisch, in dünnen Scheiben
- 60 g Parmesan, gehobelt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1685 kJ / 402 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 37 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vitello Tonnato
48 godz.
Chimichurri mit Chili - argentinische Steaksauce
3hod.
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20min
Beef- & Tuna-Tatar mit Trüffelmayonnaise
2hod. 15min
Sauce Béarnaise
20min
Landschinkenbrot mit pochiertem Ei
45 Min
Gebackenes Thunfisch-Tatar mit Kokos-Teriyaki-Sauce
30min
Gin Fizz
5min
Limetten-Gin-Sorbet
10 Std. 20 Min
Rindfleisch-Tatar
30min
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35min
Sirloin Steak mit Heurigen und Chimichurri
50 Min