Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Trüffel-Mayonnaise
- 200 g Sonnenblumenöl
- 50 g Trüffelöl
- 1 Ei (siehe Tipp)
-
1
TL Zitronensaft
nebo 1 TL Essig - 2 TL Senf (10 g)
- 2 Prisen Pfeffer
- ½ TL Salz
Rindercarpaccio und Fertigstellung
- 500 g Rinderfilet, aus der Mitte (siehe Tipp)
- 1 Bund Rucola
- 60 g Schwarzer Trüffel, frisch, in dünnen Scheiben
- 60 g Parmesan, gehobelt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1685 kJ / 402 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 37 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gin-Tonic-Sorbet
14h
Gebackenes Thunfisch-Tatar mit Kokos-Teriyaki-Sauce
30min
Rib Eye mit Béarnaise
1 Std. 50 Min
Crème brûlée
2 Std. 30 Min
Vitello Tonnato
48h
Sirloin Steak mit Heurigen und Chimichurri
50min
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20 Min
Lachstatar auf Schnittlauch-Schmand mit Kaviar
1 Std. 15 Min
Tatar vom Weiderind mit Wurzelgemüse
1 Std. 50 Min
Chimichurri mit Chili - argentinische Steaksauce
3 Std.
Beef- & Tuna-Tatar mit Trüffelmayonnaise
2h 15min
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50min