Rib Eye mit Béarnaise

Rib Eye mit Béarnaise

4.7 35 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 50min.
4 Portionen

Suroviny

  • Wasser
    1360 g
  • Zitronensaft
    3 TL
  • Rib Eye (à ca. 350 g)
    2
  • Rosmarin
    4 Zweige
  • Thymian
    4 Zweige
  • Knoblauchzehen angedrückt
    2
  • Butter, gesalzen (à 2 cm)
    2 Stücke
  • Butter weich, in Stücken
    250 g
  • Eigelb
    2
  • Worcester-Sauce
    3 - 4 Spritzer
  • Salz und etwas mehr zum Würzen
    ½ TL
  • weißer Pfeffer, gemahlen
    3 Prisen
  • Kerbel abgezupft
    5 Stängel
  • Estragon in feinen Streifen
    3 Stängel
  • Öl zum Braten
  • schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen zum Würzen

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 42 g
Kalorie 3427 kJ / 818 kcal
Tuk 73 g
Vláknina 0.1 g
Sacharidy 1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...