Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1360 g Wasser
- 3 TL Zitronensaft
- 2 Rib Eye (à ca. 350 g)
- 4 Zweige Rosmarin
- 4 Zweige Thymian
- 2 Knoblauchzehen, angedrückt
- 2 Stücke Butter, gesalzen (à 2 cm)
- 250 g Butter, weich, in Stücken
- 2 Eigelb
- 3 - 4 Spritzer Worcester-Sauce
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 3 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
- 5 Stängel Kerbel, abgezupft
- 3 Stängel Estragon, in feinen Streifen
- Öl zum Braten
- schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen, zum Würzen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3427 kJ / 818 kcal
- Protein
- 42 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 73 g
- Vláknina
- 0.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1sa 30 dk
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1sa 30 dk
Rinderfilets mit Kartoffelgratin und Senfbutter
1sa 10 dk
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1sa 30 dk
Lammhüften mit Speckbohnen
1sa 30 dk
Rib Eye mit Béarnaise
1h 50 min
Rinderfilet mit Kartoffelgratin und Senfbutter
1sa 45 dk
Thai-Entenbrust mit Sesamvinaigrette
1sa 30 dk
Lammfilets mit Lavendel
13j
Lammhüften mit Speckbohnen
1sa 30 dk
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1sa 30 dk
Zweierlei vom Lamm mit Möhren-Ingwer-Püree und Rotwein-Jus
5 Std. 15 Min