
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1360 g Wasser
- 3 TL Zitronensaft
- 2 Rib Eye (à ca. 350 g)
- 4 Zweige Rosmarin
- 4 Zweige Thymian
- 2 Knoblauchzehen angedrückt
- 2 Stücke Butter, gesalzen (à 2 cm)
- 250 g Butter weich, in Stücken
- 2 Eigelb
- 3 - 4 Spritzer Worcester-Sauce
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 3 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
- 5 Stängel Kerbel abgezupft
- 3 Stängel Estragon in feinen Streifen
- Öl zum Braten
- schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen zum Würzen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 818 kcal / 3427 kJ
- Protein
- 42 g
- Tuk
- 73 g
- Sacharidy
- 1 g
- Vláknina
- 0.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1hod. 20min
Rinderfilet mit Kartoffelgratin und Senfbutter
1hod. 45min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1hod. 20min
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1hod. 30min
Zweierlei vom Lamm mit Möhren-Ingwer-Püree und Rotwein-Jus
5hod. 15min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20min
Rib Eye mit Béarnaise
1hod. 50min
Kalbsmedaillons mit Sauce Béarnaise und Fingermöhren
1hod.
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1hod. 30min
Rinderfilet mit Kartoffelgratin und Senfbutter
1hod. 45min
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1hod. 30min
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1hod. 30min