
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g Wasser
- 4 Austern in der Schale
- 5 Eier (S oder M)
- Salz zum Würzen der Austern
- Mehl zum Bemehlen der Austern
-
Panko zum Panieren der Austern (siehe Tipp)
nebo Paniermehl - Rapsöl zum Frittieren der Austern
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 107 kcal / 446 kJ
- Protein
- 8 g
- Tuk
- 7 g
- Sacharidy
- 4 g
- Vláknina
- 0.2 g
Alternativní recepty
Garnelensuppe mit Zitronengras
40min
Gratinierte Jakobsmuscheln
25min
Miesmuscheln in pikanter Tomatensauce
50min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20min
Skrei mit Muschelragout
1hod. 45min
Kalbsleber venezianisch
40min
Chowder
45min
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1hod. 20min
Bouillabaisse
1hod.
Miesmuscheln in Weißwein mit Sahnesauce
45min
Muscheln in Weißweinsud
35min