Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g Wasser
- 4 Austern, in der Schale
- 5 Eier (S oder M)
- Salz zum Würzen der Austern
- Mehl zum Bemehlen der Austern
-
Panko zum Panieren der Austern (siehe Tipp)
nebo Paniermehl - Rapsöl zum Frittieren der Austern
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 446 kJ / 107 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 0.2 g
Alternativní recepty
Kalbsleber venezianisch
40 min
Miesmuscheln in pikanter Tomatensauce
50 min
Meeresfrüchte-Cocktail
10min
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20 min
Gewürzte Garnelen und Tintenfische
15 Min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20 min
Rindfleisch-Tatar
30 min
Garnelen in "Café de Paris"- Butter
3h
Gebratene Bachforelle mit Trüffel-Sahne-Püree
50 min
Sashimi vom Thunfisch mit Limetten-Sesam-Vinaigrette
20 min
Bouillabaisse
1h
Muscheln in Weißweinsud
35 min