Kompatibilní verze
Polpette di cous cous e piselli (senza glutine)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cous cous
- 200 g di cous cous di mais
- 200 g di acqua
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di sale
Terminare la preparazione
- 1 cipollotto a pezzi
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di acqua
- 60 g di piselli surgelati
- 3 uova
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- semi di papavero
- semi di sesamo
- olio di arachidi
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 214.8 kJ / 118 kcal
- Protein
- 3.6 g
- Sacharidy
- 11.2 g
- Tuk
- 6.9 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 200.5 mg
Alternativní recepty
Polpettone di lenticchie (vegan)
2h
Polpette di carote
1h
Polpette di lenticchie rosse e carote con salsa schug
35min
Polpette di ceci, salvia e rosmarino
35min
Burger vegetale alla barbabietola
3 godz. 25 min
Polpette di quinoa e salmone (senza glutine)
1 Std. 10 Min
Polpette di tonno e curcuma
1h
Involtini di porri e ceci
30 Min
Polpette di fagioli e rosmarino
20min
Polpette di avocado e lenticchie con salsa acida
1h 30min
Sformato di fagioli dell'occhio
50 min
Falafel di lenticchie
12u. 30min