Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 cucchiaio di coriandolo in polvere
- 2 cucchiaini di semi di cumino
- ½ cucchiaino di semi di cardamomo
- 1 cucchiaino di curcuma in polvere
- 1 pizzico di chiodi di garofano in polvere
- 1 pezzo di radice fresca di zenzero, pelata (2 cm)
- 4 spicchi di aglio
- 3 peperoncini secchi piccanti
- 2 foglie di alloro secche
- 1 stecca di cannella
- 15 foglie di curry fresche (volitelně)
- 60 g di olio di cocco
- 300 g di cipolle affettate finemente
- 220 g di brodo vegetale
- 110 g di bevanda a base di cocco
- 1 cucchiaino di sale
- 850 g di zucca invernale, sbucciata, a dadini (2-3 cm)
- 170 g di anacardi
- riso bollito, a piacere
- mirtilli rossi disidratati, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1481 kJ / 354 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Melanzane al curry (vegan)
50 min
Zucca con condimento di guanciale al balsamico a Cottura Lenta
4h 30 min
Couscous di cavolfiore (vegan)
15 Min
Babaganoush di zucca
45 min
Melanzane al miso sottovuoto
2 Std. 45 Min
Insalata di cavolo rosso e cocco
20min
Melanzane in salsa di miso (Nasu dengaku)
1 Std.
Lenticchie al curry e zucca al vapore
1 Std. 15 Min
Lenticchie nere (Dahl Makhani)
8h 50min
Patate dolci e chili di fagioli neri
40 min
Ala hodi (Patate al curry)
40 min
Lenticchie all'indiana
35 min