Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 3 rametti di timo fresco, le foglioline lavate
- 5 foglie di salvia fresca
- 150 g di cipolla a metà
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 2 spicchi di aglio
- 70 g di pancetta a fette a dadini (3 cm)
- 750 g di carne di agnello, in bocconcini (3 cm)
- ¼ di cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 200 g di vino bianco secco
- 120 g di carote, pelate e a rondelle (1-2 cm)
- 100 g di gambi di sedano a pezzi (1-2 cm)
-
10
g di dado per brodo (di carne o vegetale)
nebo 2 dadi per brodo (dose per 0,5 l) (di carne o vegetale) - 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2479 kJ / 393 kcal
- Protein
- 44.3 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 42.5 g
- Vláknina
- 3.925 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Agnello al vino
40min
Pollo alla cacciatora
50min
Trippa e fagioli alla contadina
1 Std. 10 Min
Faraona ai funghi porcini
1 Std. 10 Min
Spezzatino di manzo con patate
1 Std. 10 Min
Ossibuchi agli asparagi
1h 30min
Coniglio alla siciliana
1h 20min
Pollo ai peperoni
1h 5min
Agnello in umido
1h 20min
Coniglio stufato
1 Std. 10 Min
Spezzatino di agnello con patate e piselli
1h 45min
Stufato di pollo, chorizo e ceci
1h