
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 Stängel Kerbel abgezupft
- 6 Stängel Estragon abgezupft
- 100 g Schalotten
- 100 g Weißwein, trocken
- 20 g Weißweinessig
- 3 Pfefferkörner, schwarz
- 60 g Wasser
- 250 g Butter weich, in Stücken
- 2 Eigelb
- ¾ TL Salz
- 2 Prisen weißer Pfeffer
- 1 TL Worcester-Sauce
- 1 Msp. Senf
- 2 - 3 Spritzer Zitronensaft
- Nutriční hodnoty
- na 600 g
- Kalorie
- 2109 kcal / 8827 kJ
- Protein
- 10 g
- Tuk
- 221 g
- Sacharidy
- 7 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Koriander-Mayonnaise
10 min
Sauce Béarnaise
20 min
Remoulade
10 min
Sauce Hollandaise
15 min
Beurre blanc - helle Buttersauce
20 min
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50 min
Safran-Aioli
40 min
Beurre Blanc (Butter-Weißwein-Sauce) zu Fisch
35 min
Safran-Butter-Sauce zu Fisch
20 min
Roastbeef mit Rösti und Tatarensauce
40 min
Kräuterbutter au Café de Paris
1 godz. 10 min
Vitello Tonnato
48 godz.