Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 Stängel Kerbel, abgezupft
- 6 Stängel Estragon, abgezupft
- 100 g Schalotten
- 100 g Weißwein, trocken
- 20 g Weißweinessig
- 3 Pfefferkörner, schwarz
- 60 g Wasser
- 250 g Butter, weich, in Stücken
- 2 Eigelb
- ¾ TL Salz
- 2 Prisen weißer Pfeffer
- 1 TL Worcester-Sauce
- 1 Msp. Senf
- 2 - 3 Spritzer Zitronensaft
- Nutriční hodnoty
- na 600 g
- Kalorie
- 8827 kJ / 2109 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 221 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crème brûlée
2hod. 30min
Roastbeef mit Rösti und Tatarensauce
40 dk
Zabaglione
15 dk
Vitello Tonnato
48 Std.
Remoulade
10 min
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50 Min
Zabaglione mit Orangenlikör
15 dk
Sauce Béarnaise
20 dk
Sauce Hollandaise
15 dk
Parmesan-Creme-brûlée
8h
Kalbsmedaillons mit Sauce Béarnaise und Fingermöhren
1h
Tempura-Gambas auf Mango-Salat mit Chili-Mayonnaise
30 Min