Sauce Béarnaise

Sauce Béarnaise

4.7 417 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 40min.
600 g

Suroviny

  • Kerbel abgezupft
    6 Stängel
  • Estragon abgezupft
    6 Stängel
  • Schalotten
    100 g
  • Weißwein, trocken
    100 g
  • Weißweinessig
    20 g
  • Pfefferkörner, schwarz
    3
  • Wasser
    60 g
  • Butter weich, in Stücken
    250 g
  • Eigelb
    2
  • Salz
    ¾ TL
  • weißer Pfeffer
    2 Prisen
  • Worcester-Sauce
    1 TL
  • Senf
    1 Msp.
  • Zitronensaft
    2 - 3 Spritzer

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 600 g

Protein 10 g
Kalorie 8827 kJ / 2109 kcal
Tuk 221 g
Vláknina 2.3 g
Sacharidy 7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...