Sous-vide filets de poulet

Sous-vide filets de poulet

4.1 22 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 55min.
4 portions

Suroviny

  • 4 filets de poulet, sans peau (180-200 g chacun, 2-3 cm d'épaisseur)
  • 1200 g d'eau
  • 30 g de jus de citron

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 90.8 mg
Protein 32.3 g
Kalorie 585.8 kJ / 140.3 kcal
Tuk 1 g
Vláknina 0 g
Nasycený tuk 0.3 g
Sacharidy 0 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...