
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 filets de poulet, sans peau (180-200 g chacun, 2-3 cm d'épaisseur)
- 1200 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 140.3 kcal / 585.8 kJ
- Protein
- 32.3 g
- Tuk
- 1 g
- Sacharidy
- 0 g
- Vláknina
- 0 g
- Nasycený tuk
- 0.3 g
- Sodík
- 90.8 mg
Alternativní recepty
Cuisses de poulet sous-vide
1hod. 30min
Sous-vide magrets de canard
2hod.
Sous-vide épaule de porc, désossée
12hod. 25min
Sous-vide côtes de porc
2hod. 50min
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1hod. 5min
Sous-vide poisson maigre (lotte, merlu)
1hod. 20min
Faire rissoler de l'ananas
15min
Faire rissoler des poires
15min
Faire rissoler des pommes
15min
Filet de porc en robe de lard et beurre aromatisé
1hod. 45min
Yaourt nature au Varoma
12hod.
Saumon teriyaki sous-vide
1hod. 20min