Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 filets de poulet, sans peau (180-200 g chacun, 2-3 cm d'épaisseur)
- 1200 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 585.8 kJ / 140.3 kcal
- Protein
- 32.3 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 1 g
- Nasycený tuk
- 0.3 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 90.8 mg
Alternativní recepty
Rissoler des oignons
20min
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1h 5 min
Sous-vide magrets de canard
2 godz.
Sous-vide poisson maigre (lotte, merlu)
1 godz. 20 min
Sous-vide côtes de porc
2hod. 50min
Sous-vide côte de bœuf, désossée
2 godz. 25 min
Caramel liquide
25min
Dorer 200 g d'oignons
25min
Rissoler 300 g d'oignons
20min
Filet de porc en robe de lard et beurre aromatisé
1h 45min
Cuisses de poulet sous-vide
1h 30min
Sauce soubise
30 min