Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 Knoblauchzehen
- 2 grüne Chilischoten, halbiert, nach Wunsch entkernt
- 25 g Ingwer, frisch, geschält, in Scheiben (2 mm)
- 15 g pflanzliches Öl
- 100 g Zwiebeln, geviertelt
- 2 TL Koriander, gemahlen
- 2 TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 2 TL Chilipulver
- ½ TL Kurkuma, gemahlen
- 1 Dose gehackte Tomaten (400 g)
-
600
g gegarte Kichererbsen
nebo 250 g Kichererbsen, getrocknet, über Nacht in Wasser eingeweicht und 45 Minuten gekocht - 300 g Wasser
- 2 TL Salz
- 1 TL Garam Masala (siehe Tipp)
- 1 TL Zitronensaft
- 5 g Koriander, frisch, abgezupft, zerkleinert, zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1182 kJ / 283 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 10 g