Linsendal mit Spinat

Linsendal mit Spinat

3.9 88 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 35min.
4 Portionen

Suroviny

  • rote Linsen (Kochzeit 10 Minuten)
    250 g
    250 g gelbe Linsen, (Kochzeit 10 Minuten)
  • Zwiebeln halbiert
    100 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Ingwer, frisch in dünnen Scheiben
    20 g
    1 EL Ingwer, getrocknet, gemahlen, in dünnen Scheiben
  • Rüebli in Stücken (2-3)
    200 g
  • Garam Masala
    2 EL
  • Chiliflocken (volitelně)
    1 TL
  • Kurkuma, gemahlen
    ½ TL
  • gehackte Tomaten, aus der Dose
    400 g
  • Wasser
    300 g
  • Kokosmilch
    250 g
  • Salz
    ½ TL
  • Jungspinat, frisch gewaschen, grob zerkleinert
    150 g
  • Koriander, frisch (volitelně) grob gehackt
    5 Zweigchen

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 21 g
Kalorie 1802 kJ / 431 kcal
Tuk 10 g
Sacharidy 60 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...