
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
250
g rote Linsen (Kochzeit 10 Minuten)
nebo 250 g gelbe Linsen (Kochzeit 10 Minuten) - 1 Knoblauchzehe
- 100 g Zwiebeln halbiert
- 200 g Rüebli in Stücken (2-3)
-
20
g Ingwer, frisch in dünnen Scheiben
nebo 1 EL Ingwer, getrocknet, gemahlen - 300 g Wasser
- 250 g Kokosmilch
- 400 g gehackte Tomaten, aus der Dose
- ½ TL Kurkuma, gemahlen
- 2 EL Garam Masala
- 1 TL Chiliflocken (volitelně)
- 150 g Jungspinat, frisch gewaschen, grob zerkleinert
- 5 Zweigchen Koriander, frisch grob gehackt (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 430.6 kcal / 1801.6 kJ
- Protein
- 20.6 g
- Tuk
- 10.4 g
- Sacharidy
- 59.9 g