Kompatibilní verze
Huevos benedict con aguacate y holandesa de azafrán
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Huevos a baja temperatura
- 2000 g de agua
- 2 - 6 huevos
Salsa holandesa
- 150 g de mantequilla en trozos
- 100 g de agua
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 30 g de zumo de limón
- 6 yemas de huevo
- 1 cucharadita de estragón seco
- 3 pellizcos de sal
- 1 pellizco de pimienta recién molida
Montaje
- 6 rebanadas de pan de brioche tostadas
- 1 - 2 aguacate en láminas
- 6 pellizcos de sal
- 6 pellizcos de pimienta molida
- hebras de azafrán
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1937 kJ / 463 kcal
- Protein
- 11.2 g
- Sacharidy
- 11.9 g
- Tuk
- 41.1 g
- Nasycený tuk
- 18.7 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 1239.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Huevos Benedict
30 min
Vieiras con salsa de curry y azafrán
15min
Huevos poché con salsa de salmón ahumado y aguacate
30 min
Salsa holandesa
15min
Langostinos tikka masala (HESTAN CUE)
25 min
Mini tortitas de queso azul y nueces con pera caramelizada
20min
Sandwich de sushi (Onigirazu)
1h 30min
Entraña con setas shiitake y tirabeques al teriyaki
1h
Fajitas de gambas con guacamole de yogur y brotes
25 min
Poke de quinoa con salmón
45 min
Salsa holandesa (Espesar)
15min
Costillas con salsa de miel y bourbon
2h 30 min