Kompatibilní verze
Huevos benedict con aguacate y holandesa de azafrán
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Huevos a baja temperatura
- 2000 g de agua
- 2 - 6 huevos
Salsa holandesa
- 150 g de mantequilla en trozos
- 100 g de agua
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 30 g de zumo de limón
- 6 yemas de huevo
- 1 cucharadita de estragón seco
- 3 pellizcos de sal
- 1 pellizco de pimienta recién molida
Montaje
- 6 rebanadas de pan de brioche tostadas
- 1 - 2 aguacate en láminas
- 6 pellizcos de sal
- 6 pellizcos de pimienta molida
- hebras de azafrán
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1937 kJ / 463 kcal
- Protein
- 11.2 g
- Sacharidy
- 11.9 g
- Tuk
- 41.1 g
- Nasycený tuk
- 18.7 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 1239.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Huevos poché con salsa de salmón ahumado y aguacate
30min
Bruschetta de tomate con huevo a baja temperatura
40min
Crema de foie con huevo a baja temperatura
45 Min
Bacalao con salsa tártara (HESTAN CUE)
20min
Entraña de ternera con chimichurri (HESTAN CUE)
30min
Salsa holandesa
15min
Espárragos con huevos poché (Al vacío)
1h 20min
Vichysoisse de maíz Thai
2hod. 30min
Ensalada de magret de pato con vinagreta de balsámico y arándanos (Al vacío)
1 godz. 35 min
Huevo poché sobre parmentier con trufa negra
40min
Huevos Benedict
30min
Salsa holandesa (Espesar)
15min