Kompatibilní verze
Huevos benedict con aguacate y holandesa de azafrán
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Huevos a baja temperatura
- 2000 g de agua
- 2 - 6 huevos
Salsa holandesa
- 150 g de mantequilla en trozos
- 100 g de agua
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 30 g de zumo de limón
- 6 yemas de huevo
- 1 cucharadita de estragón seco
- 3 pellizcos de sal
- 1 pellizco de pimienta recién molida
Montaje
- 6 rebanadas de pan de brioche tostadas
- 1 - 2 aguacate en láminas
- 6 pellizcos de sal
- 6 pellizcos de pimienta molida
- hebras de azafrán
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1937 kJ / 463 kcal
- Protein
- 11.2 g
- Sacharidy
- 11.9 g
- Tuk
- 41.1 g
- Nasycený tuk
- 18.7 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 1239.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Huevo poché sobre parmentier con trufa negra
40p
Huevos poché con salsa de salmón ahumado y aguacate
30p
Tartar de buey
10p
Salsa holandesa (Espesar)
15p
Salsa holandesa
15p
Pollo teriyaki
2 Std. 5 Min
Fondue de queso manchego y cebolletas
30p
Bao buns con salmón y espárragos
1óra
Poke de quinoa con salmón
45p
Bao buns de secreto ibérico
2 Std. 30 Min
Steak tartare
30p
Huevos Benedict
30p