Huevos benedict con aguacate y holandesa de azafrán

Huevos benedict con aguacate y holandesa de azafrán

3.4 60 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
6 raciones

Suroviny

Huevos a baja temperatura
  • 2000 g de agua
  • 2 - 6 huevos
Salsa holandesa
  • 150 g de mantequilla en trozos
  • 100 g de agua
  • 1 pellizco de hebras de azafrán
  • 30 g de zumo de limón
  • 6 yemas de huevo
  • 1 cucharadita de estragón seco
  • 3 pellizcos de sal
  • 1 pellizco de pimienta recién molida
Montaje
  • 6 rebanadas de pan de brioche tostadas
  • 1 - 2 aguacate en láminas
  • 6 pellizcos de sal
  • 6 pellizcos de pimienta molida
  • hebras de azafrán

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 1239.1 mg
Protein 11.2 g
Kalorie 1937 kJ / 463 kcal
Tuk 41.1 g
Vláknina 2 g
Nasycený tuk 18.7 g
Sacharidy 11.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...