Zařízení & příslušenství
Hong Kong-style roast pork belly
Příprava 20min.
Celkový 10hod.
4 portions
Suroviny
Five-spice powder
-
Sichuan peppercorns2 tsp
-
star anise3
-
fennel seeds2 tsp
-
cinnamon quills2
-
whole cloves6
Roast pork belly
-
caster sugar1 tbsp
-
salt2 tsp
-
boneless pork belly, rind on1000 - 1500 g
-
sea salt flakes2 tbsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
3510.8 mg
Protein
75.1 g
Kalorie
3668.1 kJ /
873.4 kcal
Tuk
61.8 g
Vláknina
0.6 g
Nasycený tuk
22.9 g
Sacharidy
6.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Yum Cha
9 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Ginger chicken wings
40min.
Tomato soup with ham and cheese wands
1hod. 20min.
Char siew sauce
10min.
Pork san choy bau
25min.
Chicken stock paste
45min.
Meat stock paste
45min.
Hong Kong Style Roasted Pork Belly
9hod. 15min.
Pork ribs with black bean sauce
2hod.
Hong shao rou (braised pork belly)
1hod. 15min.
San bei ji (three cup chicken)
35min.
Taiwanese sticky rice
1hod. 40min.
Sichuan pepper and chilli salt squid
30min.