Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Five-spice powder
- 2 tsp Sichuan peppercorns
- 3 star anise
- 2 tsp fennel seeds
- 2 cinnamon quills
- 6 whole cloves
Roast pork belly
- 1 tbsp caster sugar
- 2 tsp salt
- 1000 - 1500 g boneless pork belly, rind on
- 2 tbsp sea salt flakes
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3668.1 kJ / 873.4 kcal
- Protein
- 75.1 g
- Sacharidy
- 6.1 g
- Tuk
- 61.8 g
- Nasycený tuk
- 22.9 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 3510.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30min
Char siu bao pork buns
6h 35min
Taiwanese sticky rice
1hod. 40min
Hong shao rou (braised pork belly)
1u. 15min
Sweet and sour pork ribs
35 min
Bun bo vien cha gio (meatballs and noodles with spring rolls)
1h 10 min
Master stock chicken
1h 30min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2h 20min
Pork ribs with black bean sauce
2hod.
San bei ji (three cup chicken)
35 min
Pork and prawn dumplings
55 min
Xian rou bao zi (steamed pork buns)
2 godz. 30 min