
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Five-spice powder
- 2 tsp Sichuan peppercorns
- 3 star anise
- 2 tsp fennel seeds
- 2 cinnamon quills
- 6 whole cloves
Roast pork belly
- 1 tbsp caster sugar
- 2 tsp salt
- 1000 - 1500 g boneless pork belly, rind on
- 2 tbsp sea salt flakes
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 873.4 kcal / 3668.1 kJ
- Protein
- 75.1 g
- Tuk
- 61.8 g
- Sacharidy
- 6.1 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Nasycený tuk
- 22.9 g
- Sodík
- 3510.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30min
Sweet and sour pork ribs
35min
Pork ribs with black bean sauce
2hod.
Radish cakes
1hod. 5min
Dim sum 'Shao mai'
2hod.
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1hod. 5min
Beef buns
50min
Hong shao rou (braised pork belly)
1hod. 15min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50min
Pork belly with spring onions
1hod. 10min
Braised pork belly
55min