Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- olive oil, for greasing
- 6 fresh tomatoes, large (similar size - see Tips)
- 1 tsp salt, plus extra for sprinkling
- 150 g brown onion, cut into halves
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 150 g pork loin steak, cut into cubes (2-3 cm)
- 200 g beef mince
- ½ tsp ground black pepper
- 2 tsp dried oregano
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 622.3 kJ / 148.2 kcal
- Protein
- 15.1 g
- Sacharidy
- 15.1 g
- Tuk
- 5.6 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Sodík
- 594.1 mg
Alternativní recepty
Chicken and mushroom lasagne
1ωρ. 55 λεπτ.
Soutzoukakia ("little sausages") with rice
1 Std.
Cod with citrus butter
40 Min
Chicken cacciatore
50 Min
Meatloaf with mushroom sauce
1h 15min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1h 5min
Lemon and lamb pie with filo topping
2h 40min
Cabbage rolls
1hod. 50min
Hunters' stew
1 Std.
Zurich-style veal strips with potatoes
2h 50min