Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- olive oil, for greasing
- 6 fresh tomatoes, large (similar size - see Tips)
- 1 tsp salt, plus extra for sprinkling
- 150 g brown onion, cut into halves
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 150 g pork loin steak, cut into cubes (2-3 cm)
- 200 g beef mince
- ½ tsp ground black pepper
- 2 tsp dried oregano
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 622.3 kJ / 148.2 kcal
- Protein
- 15.1 g
- Sacharidy
- 15.1 g
- Tuk
- 5.6 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Sodík
- 594.1 mg
Alternativní recepty
Beef spezzatino
1h 45min
Zurich-style veal strips with potatoes
2 Std. 50 Min
Pork fillet with mustard
35min
Beef Burgundy
1h 45min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min
Rabbit stew
1 godz.
Spinach and cheese-filled meatloaf
1 godz. 15 min
Creamy mushroom and chicken zoodles
40min
Hungarian goulash
1 godz. 30 min
Chicken and mushroom lasagne
1h 55 min
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1 godz. 15 min