Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g di latte intero
- 120 g di yogurt naturale bianco, non zuccherato
- 100 g di latte condensato non zuccherato
- Nutriční hodnoty
- na 1 vasetto
- Kalorie
- 544.3 kJ / 130.1 kcal
- Protein
- 5.6 g
- Sacharidy
- 15.3 g
- Tuk
- 5.2 g
- Nasycený tuk
- 3.1 g
- Sodík
- 58 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Patate Sottovuoto
2h
Formaggio fresco alle noci e pane al siero di latte
12h 15min
Yogurt
12 godz.
Cremoso di soia alla vaniglia (con fermenti per yogurt)
10h 15min
Yogurt greco con composta di frutti di bosco
19h
Yogurt ai frutti di bosco (con fermenti per yogurt)
10 Std. 30 Min
Yogurt
12 godz.
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18 godz. 20 min
Yogurt naturale (con fermenti per yogurt)
12h 15min
Latte condensato
1h
Yogurt al caffè (con fermenti per yogurt)
12h 15min
Yogurt al naturale (nel boccale)
12h 10min