
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 lime preferibilmente biologico
- 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 3 pesche pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 1 gambo di sedano a pezzi
- 1 carota pelata e a pezzi (2 cm circa)
- ½ scalogno a metà
- 30 g di burro a pezzi
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di riso Carnaroli (cottura 16 minuti)
- 30 g di vino bianco secco
- 600 g di acqua
- 1 bustina di zafferano
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 395 kcal / 1653 kJ
- Protein
- 9.1 g
- Tuk
- 9 g
- Sacharidy
- 69.4 g
- Vláknina
- 3.1 g
Alternativní recepty
Insalata di riso frutta, verdure e pesce
40min
Risotto rabarbaro, zenzero e limone
35min
Pettirosso di Natale
10min
Cioccolata allo zenzero
30min
Risotto alle erbe aromatiche
35min
Risotto zafferano e panettone
40min
Risotto bresaola e pere (senza glutine)
35min
Risotto alle castagne
30min
Risotto al limone e prosciutto crudo
35min
Risotto alle mele verdi e crema di pecorino
35min
Risotto funghi e mirtilli
35min
Risotto limone, pepe e maggiorana
35min