Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 lime, preferibilmente biologico
- 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 3 pesche, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 1 gambo di sedano a pezzi
- 1 carota, pelata e a pezzi (2 cm circa)
- ½ scalogno a metà
- 30 g di burro a pezzi
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di riso Carnaroli (cottura 16 minuti)
- 30 g di vino bianco secco
- 600 g di acqua
- 1 bustina di zafferano
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1653 kJ / 395 kcal
- Protein
- 9.1 g
- Sacharidy
- 69.4 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 3.1 g
Alternativní recepty
Risotto limone, pepe e maggiorana
35 Min
Risotto alle fragole e peperoncino
40 λεπτ.
Risotto alle mele verdi e crema di pecorino
35 Min
Risotto melone e speck
40 λεπτ.
Risotto estivo con pesto al basilico e rucola
30 Min
Risotto con uva e gorgonzola
35 Min
Risotto al basilico e pecorino con dadolata di melanzane
1h 10min
Risotto mango e Parmigiano reggiano
40 λεπτ.
Risotto alle more
40 λεπτ.
Risotto con mele e funghi
40 λεπτ.
Risotto con fichi e speck
40 λεπτ.
Risotto arancia, robiola e rosmarino
30 Min