Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 lime, preferibilmente biologico
- 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 3 pesche, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 1 gambo di sedano a pezzi
- 1 carota, pelata e a pezzi (2 cm circa)
- ½ scalogno a metà
- 30 g di burro a pezzi
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di riso Carnaroli (cottura 16 minuti)
- 30 g di vino bianco secco
- 600 g di acqua
- 1 bustina di zafferano
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1653 kJ / 395 kcal
- Protein
- 9.1 g
- Sacharidy
- 69.4 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 3.1 g
Alternativní recepty
Risotto funghi e mirtilli
35min
Risotto al basilico e pecorino con dadolata di melanzane
1 godz. 10 min
Risotto alle mele verdi e crema di pecorino
35min
Risotto alle fragole e peperoncino
40 min
Risotto limone, pepe e maggiorana
35min
Risotto alle erbe aromatiche
35min
Risotto al limone e prosciutto crudo
35min
Risotto al Barolo
30 min
Risotto mango e Parmigiano reggiano
40 min
Risotto mele, speck e timo
40 min
Risotto cacio e pere
40 min
Risotto estivo con pesto al basilico e rucola
30 min