Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di pomodorini a grappolo a fette (0.5 cm)
- 200 g di patate, pelate e a fette (0.5 cm)
- 150 g di cipolle a fette (0.5 cm)
- 4 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 500 g di fesa di tacchino senza pelle
- 2 rametti di rosmarino fresco interi
- 1 cucchiaio di sale alle erbe
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 spicchio di aglio
- 2 foglie di alloro fresche, lavate
- 300 g di birra chiara
- 200 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1397 kJ / 334 kcal
- Protein
- 31.8 g
- Sacharidy
- 14.6 g
- Tuk
- 14.5 g
- Vláknina
- 1.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filetti di orata al cartoccio con crema di lenticchie
40min
Spezzatino di manzo con piselli e patate
1h 30min
Manzo a Cottura Lenta con funghi e verdure
5 Std. 20 Min
Arrosto di tacchino ripieno
1h 30min
Lonza di maiale farcita e verdure al vapore
1h 30min
Braciole di maiale con frittelle di patate sottovuoto
3h 30min
Cosce di pollo in salsa al pomodoro a Cottura Lenta
4h
Tasca di vitello ripiena
1h 20min
Arrosto di vitello con carciofi
1h 5min
Spezzatino di manzo e fagioli
1h 30min
Ragù di carne di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta
4h
Roastbeef in salsa verde con patate
40min