Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di pomodorini a grappolo a fette (0.5 cm)
- 200 g di patate, pelate e a fette (0.5 cm)
- 150 g di cipolle a fette (0.5 cm)
- 4 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 500 g di fesa di tacchino senza pelle
- 2 rametti di rosmarino fresco interi
- 1 cucchiaio di sale alle erbe
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 spicchio di aglio
- 2 foglie di alloro fresche, lavate
- 300 g di birra chiara
- 200 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1397 kJ / 334 kcal
- Protein
- 31.8 g
- Sacharidy
- 14.6 g
- Tuk
- 14.5 g
- Vláknina
- 1.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sogliola al vapore con insalata russa
35 min
Spezzatino di vitello con patate e fagiolini
1h 10 min
Cinghiale in umido
1h 45 min
Cotechino e lenticchie
1 Std.
Spezzatino di manzo con piselli e patate
1h 30min
Lonza alla salvia
1h 10 min
Arrosto di tacchino in salsa tonnata con purè di patate (Bimby Friend)
50 min
Spezzatino di vitello con patate e mele
1 Std. 25 Min
Arrosto di vitello con carciofi
1 Std. 5 Min
Spezzatino di manzo e fagioli
1h 30min
Spezzatino di vitello al curry
40 min
Coniglio alla ligure
3 Std. 20 Min