Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de cerneaux de noix
- 5 c. à soupe d'huile d'olive, et un peu pour le plat
- 1 c. à soupe de sirop d'érable
- le jus d'1/2 citron jaune
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 600 g de patate douce, en gros morceaux
- 50 g d'eau
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 3 œufs
- 30 g de comté, râpé
- 2 c. à soupe bombées de fécule de maïs
- du sel
- du poivre moulu
- 4 cœurs de sucrine, coupés en quatre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2401 kJ / 574 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 39 g
Alternativní recepty
Gratin de carotte aux épices et au parmesan
1h 5min
Clafoutis courgette, chèvre et noisettes
45 min
Flans de courge au gorgonzola et aux noix
1h 5min
Quiche carotte-cumin
1h
Tortilla de patates douces aux épinards
35min
Quinotto de potimarron et graines de courge
35min
Crumble de céleri-rave à l'indienne
1h
Quiche épaisse carotte-panais-noisettes
1h 30min
Porkkanalaatikko (Gratin de carotte)
1 Std. 15 Min
Cake au potimarron, beaufort et pavot
1 godz. 45 min
Gratin de potiron aux châtaignes
1h 10min
Terrine de potimarron aux noisettes
4 godz. 30 min