Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de cerneaux de noix
- 5 c. à soupe d'huile d'olive, et un peu pour le plat
- 1 c. à soupe de sirop d'érable
- le jus d'1/2 citron jaune
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 600 g de patate douce, en gros morceaux
- 50 g d'eau
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 3 œufs
- 30 g de comté, râpé
- 2 c. à soupe bombées de fécule de maïs
- du sel
- du poivre moulu
- 4 cœurs de sucrine, coupés en quatre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2401 kJ / 574 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 39 g
Alternativní recepty
Quiche épaisse carotte-panais-noisettes
1h 30min
Flan de carotte au romarin et au chèvre
1h
Porkkanalaatikko (Gratin de carotte)
1 Std. 15 Min
Crumble de potiron et jambon
1 godz. 10 min
Clafoutis courgette, chèvre et noisettes
45 Min
Flan de butternut au citron
50 Min
Quiche carotte-cumin
1h
Flans de courge au gorgonzola et aux noix
1h 5min
Terrine de potimarron aux noisettes
4 Std. 30 Min
Cake au potimarron, beaufort et pavot
1 Std. 45 Min
Flan de patate douce aux épices
55 Min
Gratin de potiron aux châtaignes
1 godz. 10 min