
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g czerwonej kapusty pokrojonej na kawałki
- 100 g cebuli przekrojonej na pół
- 20 g oleju
- 150 g jabłek bez gniazd nasiennych, pokrojonych w ćwiartki
- 150 g wody
- 1 łyżka przyprawy uniwersalnej, wykonanej w TM
- 1 łyżeczka soli
- 3 ziarna ziela angielskiego
- 2 liście laurowe, suszone
- 1 łyżeczka cukru
- pieprz czarny, mielony do smaku
- 20 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- 30 g masła
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 179.5 kcal / 751.2 kJ
- Protein
- 2.5 g
- Tuk
- 11.7 g
- Sacharidy
- 20.2 g
- Vláknina
- 4.5 g
- Nasycený tuk
- 4.3 g
- Sodík
- 620.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sos tatarski
5min
Makówki (Makiełki)
35min
Zupa z kalarepy
1hod.
Surówka z młodej kapusty
20min
Moczka
45min
Kulki rybne w marynacie
26hod. 20min
Sałatka z kapusty włoskiej i gruszek
25min
Sałatka z czerwonych buraków i jabłek
1hod. 55min
Kapusta gotowana
30min
Kapusta zasmażana
1hod. 35min
Surówka z kiszonej kapusty
15min
Modro kapusta
45min