Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de agua
- 2 cucharadas de sal
- 50 g de aceite, y un poco más para freir
- 400 g de harina
- 300 g de carne molida de res
- 1 cucharada de orégano
- 1 pizca de pimienta
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 0 kJ / 305 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salsa verde cruda
5min
Frijoles de la olla
2h
Frijoles puercos
15min
Ensalada fría de arroz
45min
Fondant con chocolate Oaxaqueño
15min
Arroz con leche
3 Std.
Pudín de arroz (Rizogalo)
1 Std. 10 Min
Frijoles charros
25min
Salsa borracha
20min
Chile relleno de picadillo de tempeh
55min
Enfrijoladas de jocoque
25min
Arroz con leche borracho
3 Std.