
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de filet de veau coupé en dés (1 cm)
- 300 g de fenouil coupé en morceaux
- 40 g d'oignons nouveaux coupés en quatre
- 30 g de jus d'orange
- 1 c. à café de zeste d'orange râpé
- 40 g de jus de citron
- 40 g d'huile d'olive
- 2 brins de feuilles de cerfeuil frais équeutés
- du sel
- du poivre moulu
- 80 g de parmesan (40 g en cubes et 40 g en copeaux)
- 80 g de tomates confites égouttées et coupées en deux
- 30 g d'échalotes coupées en deux
- 12 feuilles de basilic frais
- 4 tomates cerise coupées en quartiers
- quelques feuilles de roquette
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 258 kcal / 1081 kJ
- Protein
- 30 g
- Tuk
- 11 g
- Sacharidy
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Guacamole
5min
Pesto de roquette, pistache et safran
15min
Gaspacho tomate-pastèque au balsamique
25min
Gaspacho de melon, pancetta grillée, pignons et basilic
55min
Guacamole
25min
Tartare de saumon avocat-concombre
50min
Gaspacho tomate-gambas
2hod. 30min
MAI Asperges, saint-jacques et sabayon aux herbes - Christophe Aribert
40min
Carpaccio de saint-jacques aux agrumes
20min
Vittello tonnato
4hod. 20min
Ceviche de dorade
10min
Tartare de bœuf
10min