Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de filet de veau, coupé en dés (1 cm)
- 300 g de fenouil, coupé en morceaux
- 40 g d'oignons nouveaux, coupés en quatre
- 30 g de jus d'orange
- 1 c. à café de zeste d'orange râpé
- 40 g de jus de citron
- 40 g d'huile d'olive
- 2 brins de feuilles de cerfeuil frais, équeutés
- du sel
- du poivre moulu
- 80 g de parmesan (40 g en cubes et 40 g en copeaux)
- 80 g de tomates confites, égouttées et coupées en deux
- 30 g d'échalotes, coupées en deux
- 12 feuilles de basilic frais
- 4 tomates cerise, coupées en quartiers
- quelques feuilles de roquette
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1081 kJ / 258 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pesto de roquette, pistache et safran
15 Min
Côte de bœuf, sauce chimichurri, pommes en éventail
1 Std. 25 Min
Sauce chimichurri
5 Min
Pêches au basilic
30 min
Carpaccio de bœuf, pesto de roquette, pecorino et caviar d'aubergines
3 Std. 20 Min
Salade de bœuf et roquette
25 min
Carpaccio de veau vitello tonnato
1 Std.
Salade d'asperges
45 min
Vittello tonnato
4h 20min
Raïta pomme-concombre et gambas aux épices
1 Std. 5 Min
Ceviche de poisson
30 min
Salade d'oranges à la fleur d'oranger
15 Min