Arroz cremoso de cordero al ajillo

Arroz cremoso de cordero al ajillo

3.7 14 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 50min.
6 raciones

Suroviny

  • 35 - 40 g de dientes de ajo
  • 40 g de aceite de oliva
  • 500 g de falda de cordero en trozos de 4-5 cm
  • 1 pastilla de caldo de carne
  • 1 cucharadita de perejil seco
  • ¼ de cucharadita de colorante amarillo
  • 100 g de vino blanco
  • 300 g de arroz de grano redondo
  • 200 - 250 g de calabacín en trozos de 2-4 cm
  • 850 g de agua

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 57.8 mg
Protein 14.9 g
Kalorie 1696 kJ / 405 kcal
Tuk 20.6 g
Vláknina 1.5 g
Nasycený tuk 7.7 g
Sacharidy 40.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...