
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 35 - 40 g de dientes de ajo
- 40 g de aceite de oliva
- 500 g de falda de cordero en trozos de 4-5 cm
- 1 pastilla de caldo de carne
- 1 cucharadita de perejil seco
- ¼ de cucharadita de colorante amarillo
- 100 g de vino blanco
- 300 g de arroz de grano redondo
- 200 - 250 g de calabacín en trozos de 2-4 cm
- 850 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 405 kcal / 1696 kJ
- Protein
- 14.9 g
- Tuk
- 20.6 g
- Sacharidy
- 40.4 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Nasycený tuk
- 7.7 g
- Sodík
- 57.8 mg
Alternativní recepty
Macarrones carbonara con cerveza
20min
Risotto con setas y uvas
50min
Salsa aurora (Espesar)
15min
Ternera con salsa de setas (Cocción lenta)
3hod. 45min
Macarrones con carne picada y queso manchego
45min
Arroz meloso con codornices
1hod. 10min
Solomillo de cerdo con setas al oporto
40min
Pollo con salsa de almendra
50min
Salsa de champiñones y vino blanco (Espesar)
30min
Lentejas con arroz al aroma de jerez
30min
Arroz con atún
25min
Arroz con punta de costilla de cerdo
1hod.