![Arroz cremoso de cordero al ajillo Arroz cremoso de cordero al ajillo](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5F3BAF41-A010-41B2-9C2A-7B62E62EA507/Derivates/90cdbccf-65ce-4376-b16b-2c64fc36812b.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 35 - 40 g de dientes de ajo
- 40 g de aceite de oliva
- 500 g de falda de cordero en trozos de 4-5 cm
- 1 pastilla de caldo de carne
- 1 cucharadita de perejil seco
- ¼ de cucharadita de colorante amarillo
- 100 g de vino blanco
- 300 g de arroz de grano redondo
- 200 - 250 g de calabacín en trozos de 2-4 cm
- 850 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1696 kJ / 405 kcal
- Protein
- 14.9 g
- Sacharidy
- 40.4 g
- Tuk
- 20.6 g
- Nasycený tuk
- 7.7 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 57.8 mg
Alternativní recepty
Garbanzos con chistorra
40 min
Patatas guisadas con chorizo y langostinos
40 min
Albóndigas con espaguetis y salsa de tomate (Cocción lenta)
1 Std. 30 Min
Lentejas con arroz al aroma de jerez
30 min
Batatas rellenas agridulces
1 Std. 20 Min
Solomillo de cerdo con garbanzos y acelgas
30 min
Cordero al vino tinto
45 min
Gusanito de tomate y hamburguesas
30 min
Arroz con punta de costilla de cerdo
1h
Caldereta de cordero (Cocción lenta)
3 Std. 45 Min
Guiso de judías con salchichas
25 min
Judías pintas estofadas con arroz y verduras (Cocción lenta)
14sa 30 dk