Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 filets de maquereau frais entiers (4 maquereaux)
- 100 g de gros sel
- 2 oignons nouveaux, coupés en rondelles
- 100 g de carotte, coupée en rondelles
- 250 g d'eau
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 20 g de sucre en poudre
- 400 g de vin blanc sec
- 5 g de vinaigre de vin blanc
- 1 étoile de badiane
- 1 c. à café de graines de coriandre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 847.5 kJ / 203.3 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 7.8 g
- Nasycený tuk
- 2.3 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 295.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Raie aux épinards crémeux, pommes de terre au curry
1h 15min
Maquereaux à la moutarde
30 Min
Matelote de roussette au vin rouge
1h 30min
Salade de raie
1h 45min
Hareng mariné et radis roses
1h 15min
Papillote de raie aux olives, tomates et câpres
35min
Salade de raie aux agrumes, câpres et croûtons
1 godz. 5 min
Papillotes de maquereau à la moutarde
25 Min
Pintade au chou
1ωρ. 10 λεπτ.
Raie aux câpres
45 Min
Lotte et crevettes à l'américaine
1h 15min
Rognons de veau sauce madère
20 Min