Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 filets de maquereau frais entiers (4 maquereaux)
- 100 g de gros sel
- 2 oignons nouveaux, coupés en rondelles
- 100 g de carotte, coupée en rondelles
- 250 g d'eau
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 20 g de sucre en poudre
- 400 g de vin blanc sec
- 5 g de vinaigre de vin blanc
- 1 étoile de badiane
- 1 c. à café de graines de coriandre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 847.5 kJ / 203.3 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 7.8 g
- Nasycený tuk
- 2.3 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 295.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Saumon sauce gribiche
35min
Osso-buco cuisson lente
1 godz. 50 min
Mouclade charentaise
40min
Sauce à l'oseille
35min
Rillettes de lapin
12h
Champignons à la grecque à la harissa
4 Std. 40 Min
Maquereaux et artichauts à l'escabèche
12h
Moules marinées à l'espagnole
45min
Soupe de poire au vin rouge
20min
Sauce à l'oseille
25min
Veau Marengo
55min
Sauce gribiche
15 Min