
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 filets de maquereau frais entiers (4 maquereaux)
- 100 g de gros sel
- 2 oignons nouveaux coupés en rondelles
- 100 g de carotte coupée en rondelles
- 250 g d'eau
- 1 c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
- 20 g de sucre en poudre
- 400 g de vin blanc sec
- 5 g de vinaigre de vin blanc
- 1 étoile de badiane
- 1 c. à café de graines de coriandre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 203.3 kcal / 847.5 kJ
- Protein
- 11 g
- Tuk
- 7.8 g
- Sacharidy
- 9 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Nasycený tuk
- 2.3 g
- Sodík
- 295.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pâté de campagne aux baies de genièvre
24hod.
Truites lardées au romarin
1hod.
Galantine de poulet au foie gras
48hod.
Salade de raie
1hod. 45min
Papillote de raie aux olives, tomates et câpres
35min
Matelote de poisson au Riesling
13hod.
Raie aux épinards crémeux, pommes de terre au curry
1hod. 15min
Maquereaux à la moutarde
30min
Joues de porc au cidre
1hod. 45min
Rognons de veau sauce madère
20min
Papillotes de maquereau à la moutarde
25min
Raie aux câpres
45min