Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g d'huile d'olive
- 140 g d'oignon, coupé en morceaux
- 500 g d'échine de porc, désossée coupé en morceaux (2 cm)
- 250 g de lentilles vertes sèches
- 600 g d'eau
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 4221.3 kJ / 1006.8 kcal
- Protein
- 75 g
- Sacharidy
- 85.3 g
- Tuk
- 33.5 g
- Nasycený tuk
- 7.3 g
- Vláknina
- 32.8 g
- Sodík
- 574.3 mg
Alternativní recepty
Porc au caramel
45 min
Poulet basquaise
50min
Osso-buco cuisson lente
1h 50min
Petit salé aux lentilles
1h 35min
Colombo de porc aux légumes
45 min
Blanquette de veau cuisson lente
2h 10min
Lapin au cidre, champignons, oignons et lardons
2h 10min
Sauté de porc au chorizo et olives vertes
2u.
Salade de lentilles et saucisse de Morteau à la moutarde
55min
Joues de bœuf au cidre
3h 15min
La daube niçoise cuisson lente
13h 20min
Sauté de veau carottes, chorizo et petits pois
2h 10min