Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g d'huile d'olive
- 140 g d'oignon, coupé en morceaux
- 500 g d'échine de porc, désossée coupé en morceaux (2 cm)
- 250 g de lentilles vertes sèches
- 600 g d'eau
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 4221.3 kJ / 1006.8 kcal
- Protein
- 75 g
- Sacharidy
- 85.3 g
- Tuk
- 33.5 g
- Nasycený tuk
- 7.3 g
- Vláknina
- 32.8 g
- Sodík
- 574.3 mg
Alternativní recepty
Petit salé aux lentilles
55min
Salade de lentilles et saucisse de Morteau à la moutarde
55min
Petit salé aux lentilles
1 godz. 35 min
Blanquette de veau cuisson lente
2 godz. 10 min
Porc au caramel
45min
Saucisses de volaille, lentilles et carottes
45min
Joues de bœuf au cidre
3 godz. 15 min
Sauté de veau carottes, chorizo et petits pois
2 godz. 10 min
Blanquette de dinde
1h 40min
Poulet basquaise
50min
Colombo de porc aux légumes
45min
Sauté de porc au chorizo et olives vertes
2h