Kompatibilní verze
Cuisse de lapin à la moutarde à l'ancienne en cocotte
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g d'huile d'olive
- 8 cuisses de lapin
- 10 g de persil frais
- 50 g d'échalotes
- 720 g d'eau
- 100 g de vin blanc sec
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de moutarde à l'ancienne
- 1000 g de pommes de terre, coupées en morceaux
- 100 g de crème liquide 35% m.g.
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2334.4 kJ / 558.8 kcal
- Protein
- 45.4 g
- Sacharidy
- 24.4 g
- Tuk
- 29.6 g
- Nasycený tuk
- 10.5 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Sodík
- 820.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Navarin d'agneau
1 Std. 15 Min
Cuisse de dinde à la tomate et aux légumes
1h 5 phút
Lapin à la moutarde
1h
Pot-au-feu de pintade
1h 20 min
Matelote de roussette au vin rouge
1 Std. 30 Min
Lapin au cidre, champignons, oignons et lardons
2h 10 min
Gibelotte de lapin
1 godz. 35 min
Irish stew
3 Std. 30 Min
Rôti de porc farci au basilic
1 godz. 25 min
Joues de bœuf au cidre
3 Std. 15 Min
Lapin chasseur et pommes de terre sautées
1 Std. 30 Min
Moules à la crème et au vin blanc
45 Min