Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 140 g de lardons fumés
- 250 - 300 g de champignons frais entiers, ou coupés en quartiers ou en lamelles
-
20
g d'huile végétale
nebo 20 g d'huile d'olive -
170 - 200
g d'oignons jaunes, coupés en quartiers
nebo 170 - 200 g d'oignons rouges, coupés en quartiers - 800 - 1000 g de viande de lapin, en morceaux (râbles, cuisses et épaule (6 morceaux))
- 400 g de cidre brut
- 300 g d'eau
- ½ cube de bouillon de légumes
- 100 g de crème liquide 35% m.g.
- 35 g de farine de blé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1749 kJ / 419.8 kcal
- Protein
- 32.7 g
- Sacharidy
- 10.2 g
- Tuk
- 25.5 g
- Nasycený tuk
- 10.5 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 564 mg
Alternativní recepty
Gibelotte de lapin
1h 35 min
Joues de bœuf au cidre
3h 15min
Filet mignon Douanier Rousseau
50min
Goulasch de bœuf cuisson lente
2h 45min
Rognons de veau sauce madère
20 Min
Ragoût de dinde à la crème et aux champignons
4h
Joues de porc sous-vide au vin rouge
8h 45min
Cuisse de lapin à la moutarde à l'ancienne en cocotte
1 Std. 10 Min
Porc aux lentilles
1 Std. 20 Min
Sauté de porc au chorizo et olives vertes
2h
Blanquette de veau cuisson lente
2h 10min
Osso-buco cuisson lente
1 Std. 50 Min