Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di pane raffermo a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 1 cucchiaino colmo di maggiorana secca
- 1 cucchiaino colmo di origano secco
- 1 cucchiaino colmo di prezzemolo secco
- 1 spicchio di aglio senz'anima
- 80 g di cipolla bianca in quarti
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di patate, pelate ed a pezzi (1-2 cm)
- 80 g di carota, pelata e a rondelle
- 100 g di foglie di spinaci freschi, lavate
- 200 g di melanzana, a pezzi (1-2 cm)
- 100 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 2 uova
- 2 cucchiaini di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 700 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1510 kJ / 361 kcal
- Protein
- 14.7 g
- Sacharidy
- 40.9 g
- Tuk
- 16.5 g
- Vláknina
- 4.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpette di spinaci
35 Min
Polpette di melanzane, zucchine e carote
30 Min
Polpettone ricotta e tonno
45 Min
Polpette di ceci, salvia e rosmarino
35 Min
Polpette di fagioli e rosmarino
20 min
Svizzere vegetariane
1 Std. 30 Min
Polpettone vegetariano con contorno di verdure; cheesecake ai lamponi
1 Std. 30 Min
Polpettine di ceci
1 Std. 5 Min
Sformato di fagioli dell'occhio
50 Min
Burger piselli e ricotta
35 Min
Medaglie di borlotti con spinaci e mandorle
1 Std.
Burger leggero di verdure
45 Min