Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 - 3 pés de estragão
- 2 - 3 pés de cerefólio
- 50 g tomate maduro cortado em metades
- 80 g chalota
- 80 g vinagre de vinho branco
- 180 g manteiga cortada em pedaços
- 4 gemas de ovo
- ¼ - ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta preta
- 1 - 2 c. chá de concentrado de tomate
- Nutriční hodnoty
- na 200 g
- Kalorie
- 7899 kJ / 1885 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 195 g
- Nasycený tuk
- 104 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 1335 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Feijoada à brasileira
6 Std.
Saltear 200 g de cebola e alho
20 Min
Saltear 300 g de cebola
Žádné hodnocení
Saltear 250 g de chalota
20 Min
Strogonoff
1h
Baguete de atum, alcachofra e feijão-verde
1h 30min
Arroz agulha
35 Min
Molho para bifes
30 Min
Refogar 200 g de cebola e alho
20 Min
Saltear 350 g de chalota
Žádné hodnocení
Bolo de chocolate de colher
1h
Saltear 200 g de cebola
20 Min