蘿蔔糕
TM5 TM6

蘿蔔糕

4.3 (35 hodnocení)

Suroviny

  • 1 大匙 油 ,需多備一些刷油用
  • 1 茶匙 鹽
  • ½ 茶匙 白胡椒粉 ,依個人口味調整
  • 1000 克 白蘿蔔 ,去皮,切絲
  • 300 克 在來米 ,浸泡2小時以上,瀝乾
  • 1300 克 水 (含料理和蒸煮用)

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
1156 kJ / 276 kcal
Protein
5.7 g
Sacharidy
49.5 g
Tuk
6.2 g
Vláknina
3.375 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty