Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 - 3 pepinos semipelados
- 40 g de cebolleta en rodajas
- 200 g de solomillo de atún fresco semicongelado, en trozos de 3 cm
- 1 cucharada de aceite de sésamo
- 2 cucharadas de salsa de soja
- 1 cucharada de salsa inglesa
- 1 cucharada de zumo de limón
- 1 cucharada de semillas de sésamo tostado
Mayonesa de wasabi
- 250 g de aceite de girasol
- 1 - 2 cucharaditas de wasabi en pasta
- 1 pellizco de sal
- 1 huevo
- 1 cucharada de zumo de limón
Montaje
- 1 cucharada de semillas de sésamo tostado
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 592 kJ / 141 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 0.6 g
- Tuk
- 14.2 g
- Nasycený tuk
- 1.8 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 94.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmón marinado al jengibre con salsa de cítricos y wasabi
48h
Blinis con tartar de salmón
1 Std. 20 Min
Bacalao con salsa tártara (HESTAN CUE)
20 Min
Satay de pollo con salsa de cacahuetes (HESTAN CUE)
2 Std. 25 Min
Tiradito de lubina nikkei
15 Min
Tiradito de lubina
15 Min
Steak tartare con alcaparras y salsa alioli de tomates secos
1 Std. 15 Min
Tartar thai de salmón
45min
Steak tartare
30min
Steak tartare con helado de mostaza a la antigua
4h 15min
Tataki de atún
30min
Tartar de atún rojo y crema de almendras
1 Std. 20 Min