Tartar de atún, pepino y mayonesa de wasabi

Tartar de atún, pepino y mayonesa de wasabi

3.7 12 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 30min
20 unidades

Suroviny

  • pepinos semipelados
    2 - 3
  • de cebolleta en rodajas
    40 g
  • de solomillo de atún fresco semicongelado, en trozos de 3 cm
    200 g
  • de aceite de sésamo
    1 cucharada
  • de salsa de soja
    2 cucharadas
  • de salsa inglesa
    1 cucharada
  • de zumo de limón
    1 cucharada
  • de semillas de sésamo tostado
    1 cucharada
Mayonesa de wasabi
  • de aceite de girasol
    250 g
  • de wasabi en pasta
    1 - 2 cucharaditas
  • de sal
    1 pellizco
  • huevo
    1
  • de zumo de limón
    1 cucharada
Montaje
  • de semillas de sésamo tostado
    1 cucharada

Nutriční hodnoty na 1 unidad

Kalorie 141 kcal / 592 kJ
Protein 3 g
Tuk 14.2 g
Sacharidy 0.6 g
Vláknina 0.3 g
Nasycený tuk 1.8 g
Sodík 94.4 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...