Kompatibilní verze
Creme de alho-francês e maruca em papelote com ervilhas e ovos escalfados
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 ovos
- Sal q.b.
- Pimenta q.b.
- 10 g coentros
- 30 g azeite, mais q.b. p/ pincelar
- 150 g cebola
- 2 dentes de alho
- 150 g bacon em cubos
- 150 g ervilhas descongeladas
- 400 g lombos de maruca
- 1 limão, só o sumo
- 500 g alho-francês cortado em pedaços
- 300 g cenoura cortada em pedaços
- 50 g manteiga
- 1000 g água
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2653.9 kJ / 634.3 kcal
- Protein
- 35.5 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 38.8 g
- Nasycený tuk
- 14.1 g
- Vláknina
- 8.4 g
- Sodík
- 1707.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salada de arroz com atum
35 min
Papas de aveia com banana e mel
10 min
Vitela asiática com grão e cuscuz
9 Std. 20 Min
Bife marinado em café com molho de frutos silvestres e salada verde
4 Std. 30 Min
Menu: Arroz de legumes com fiambre e omelete e trifle com noz e uva
30min
Sopa de batata com ovos e cogumelos salteados
40 min
Sopa de cogumelos com peru e legumes a vapor
55min
Menu pais e filhos: Koftas de vitela, batata e curgete com limão
55min
Tiras de vaca e espargos salteados
30min
Papas de aveia de chocolate e pera
8h
Salmão e feijão-verde em papelote
35 min
Sopa de batata e abóbora com camarão
45 min