
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Butter in Stücken
- 300 g Porree nur der weiße Teil, in feinen Ringen (2 mm)
- 1000 g Wasser
- 300 - 350 g Rindergeschnetzeltes (ca. 1 x 3 cm)
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 150 g Kartoffeln, festkochend in Würfeln (2 cm)
- ½ TL Salz
- 80 g Sahne
- 150 g Edelpilzkäse in Stücken (z. B. Castello Blue)
- Petersilie gehackt, zum Garnieren
- Pfeffer zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 565 kcal / 2366 kJ
- Protein
- 27 g
- Tuk
- 43 g
- Sacharidy
- 19 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Nasycený tuk
- 24 g
- Sodík
- 634 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Porree-Hackfleisch-Suppe
30min
Kartoffelcremesuppe
35min
Italienische Spargelsuppe
30min
Hähnchen-Tajine
4hod.
Asturische Fischsuppe
35min
Scottish Eggs
1hod.
Blumenkohlsuppe mit Stilton
30min
Putenfleisch-Bällchen mit Champignonsauce und Süßkartoffeln
45min
Salami-Pizza mit Käse-Ei-Boden
50min
Zoodle-Suppe
40min
Lauch-Käse-Suppe mit Hackfleischbällchen
35min
Blumenkohl-Hähnchen-Suppe
40min