Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Butter, in Stücken
- 300 g Porree, nur der weiße Teil, in feinen Ringen (2 mm)
- 1000 g Wasser
- 300 - 350 g Rindergeschnetzeltes (ca. 1 x 3 cm)
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 150 g Kartoffeln, festkochend, in Würfeln (2 cm)
- ½ TL Salz
- 80 g Sahne
- 150 g Edelpilzkäse, in Stücken (z. B. Castello Blue)
- Petersilie, gehackt, zum Garnieren
- Pfeffer zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2366 kJ / 565 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 43 g
- Nasycený tuk
- 24 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 634 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zoodle-Suppe
40 min
Winterlicher Hähnchen-Bohnen-Topf
1h
Porree-Hackfleisch-Suppe
30 min
Holzfäller-Topf mit Kartoffeln und Champignons
3h
Hähnchenschenkel-Erbsen-Eintopf
1 godz. 20 min
Blumenkohlsuppe mit Stilton
30 min
Blumenkohl-Hähnchen-Suppe
40 min
Griechische Rindfleischsuppe (Kreatosoupa)
1 godz. 30 min
Ungarische Pilzsuppe
30 min
Nackensteaks aus der Bier-Marinade
24h
Asiatische Hühnersuppe
1h
Würziges italienisches Huhn in Tomaten-Rotwein-Sauce
1h 15min