Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 ½ TL Salz
- 500 g Wasser
- 750 g Kartoffeln, mehlig kochend, in Würfeln (1,5 cm)
- 200 g rote Zwiebeln, in Ringen
- 2 Äpfel, mittelgroß, entkernt, in Scheiben
- 600 g Kalbsleber, in 4 Scheiben (à 150 g)
- 2 EL Mehl
- 50 g Butter und etwas mehr zum Braten
- 80 g Milch
- 1 Prise Muskat
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2211 kJ / 528 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 6.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kabeljau mit Sahnekartoffeln und Blattspinat
45min
Rahmsauerkraut mit Kasseler Rippchen
1 Std. 30 Min
Tote Oma
50 min
Buletten mit Pilzrahm
1h
Gedämpfte Entenbrust mit knackigem Rotkraut & Erbsen
1 Std. 35 Min
Kalbsleber venezianisch
40min
Coq au vin
2 Std.
Meerrettichfleisch mit Sylter Kartoffeln
2 Std.
Lammkeule alla Romana
2h 15min
Entenbrust mit Roter Bete und Kartoffelgratin
1 godz. 20 min
Schwarzwurzeln mit Hackbällchen (Sachsen-Anhalt)
50 min
Kaninchen in Barolosauce
1h 15min