
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 ½ TL Salz
- 500 g Wasser
- 750 g Kartoffeln mehlig kochend, in Würfeln (1,5 cm)
- 200 g rote Zwiebeln in Ringen
- 2 Äpfel mittelgroß, entkernt, in Scheiben
- 600 g Kalbsleber in 4 Scheiben (à 150 g)
- 2 EL Mehl
- 50 g Butter und etwas mehr zum Braten
- 80 g Milch
- 1 Prise Muskat
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 528 kcal / 2211 kJ
- Protein
- 36 g
- Tuk
- 22 g
- Sacharidy
- 45 g
- Vláknina
- 6.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Matjes mit Radieschensalat
50min
Königsberger Spargel-Ragout
1hod.
Lammkeule alla Romana
2hod. 15min
Kalbsleber venezianisch
40min
Glückstädter Matjestopf
3hod. 30min
Rindfleisch-Wintergemüsetopf
1hod. 45min
Gebratene Kalbsleber mit Petersilienwurzelpüree
1hod. 10min
Rahmsauerkraut mit Kasseler Rippchen
1hod. 30min
Meerrettichfleisch mit Sylter Kartoffeln
2hod.
Hühnerfrikassee mit Spargel
1hod.
Kabeljau in Senfsauce
40min
Heringsstipp mit Drillingen
1hod.