Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 ½ TL Salz
- 500 g Wasser
- 750 g Kartoffeln, mehlig kochend, in Würfeln (1,5 cm)
- 200 g rote Zwiebeln, in Ringen
- 2 Äpfel, mittelgroß, entkernt, in Scheiben
- 600 g Kalbsleber, in 4 Scheiben (à 150 g)
- 2 EL Mehl
- 50 g Butter und etwas mehr zum Braten
- 80 g Milch
- 1 Prise Muskat
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2211 kJ / 528 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 6.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Wildschweingulasch mit Nudeln
2j
Buletten mit Pilzrahm
1h
Meerrettichfleisch mit Sylter Kartoffeln
2j
Coq au vin
2j
Birnen, Bohnen und Kassler
50min
Rahmsauerkraut mit Kasseler Rippchen
1h 30min
Gebratene Kalbsleber mit Petersilienwurzelpüree
1h 10min
Lammkeule alla Romana
2j 15 menit
Kaninchen alla Liguria
10 Std.
Kabeljau in Senfsauce
40 min
Kaninchen in Barolosauce
1h 15min
Heringsstipp mit Drillingen
1h