![Sos holenderski – 250 ml Sos holenderski – 250 ml](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D84C1E49-467A-421A-B376-4C7A3FBD3556/Derivates/3dd694c5-d271-4a26-92f8-27e0be735280.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g wody
- 20 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- 175 g masła, pokrojonego na kawałki
- 4 żółtka
- ¼ - ½ łyżeczki soli
- 1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 3024 kJ / 722.4 kcal
- Protein
- 9.6 g
- Sacharidy
- 2.4 g
- Tuk
- 76 g
- Nasycený tuk
- 40.8 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 188 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sos holenderski – 500 ml
15min
Sos béarnaise
20 Min
Sos cytrynowy
20 Min
Szparagi z ziemniakami i sosem holenderskim
50min
Beszamel – 600 ml
15min
Beszamel – 1100 ml
15min
Szparagi (sous-vide) z jajkami w koszulkach (z osłoną noża miksującego)
1 godz. 10 min
Białe szparagi z jogurtowym sosem à la holenderskim
1h
Łosoś teriyaki (sous-vide, z osłoną noża miksującego)
1 godz. 20 min
Szparagi z młodymi ziemniakami i jogurtowym sosem holenderskim
55 min
Sos berneński
15min
Sos holenderski
15min