Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g azeite
- 300 g vinho branco
- 4 dentes de alho
- 1 c. sopa de massa de pimentão
- ½ c. chá de pimentão doce
- 1 pitada de piripíri
- 1 pitada de sal
- 1000 g borrego limpo cortado em pedaços pequenos
- 1 folha de louro
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 30 g banha
- Nutriční hodnoty
- na 1 doses
- Kalorie
- 0 kJ / 344 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 20 g
Alternativní recepty
Frango de fricassé
30min
Coelho à caramela
13hod.
Favas guisadas
50min
Frango na púcara
50min
Favas com chouriço
45min
Ensopado de borrego
1h
Ensopado de cabrito
40min
Ganso de vitela com molho béarnaise e esparregado de nabiças
1h
Caril de borrego
45min
Guisado de borrego
13hod.
Migas alentejanas com entrecosto
1hod. 30min
Arroz de pato
1h 5min