Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g azeite
- 300 g vinho branco
- 4 dentes de alho
- 1 c. sopa de massa de pimentão
- ½ c. chá de pimentão doce
- 1 pitada de piripíri
- 1 pitada de sal
- 1000 g borrego limpo cortado em pedaços pequenos
- 1 folha de louro
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 30 g banha
- Nutriční hodnoty
- na 1 doses
- Kalorie
- 0 kJ / 344 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 20 g
Alternativní recepty
Ensopado de cabrito
40 Min
Frango de fricassé
30 min
Caldo de borrego com hortelã
50min
Coelho à transmontana
7h 30 min
Frango na púcara
50min
Borrego guisado com batatinha nova
55min
Trouxas de peru recheadas
1 Std. 10 Min
Arroz de pato à Lafões
1 Std. 40 Min
Ensopado de borrego
1 Std.
Favas guisadas
50min
Migas alentejanas com entrecosto
1 Std. 30 Min
Arroz de pato
1h 5min