Cotovelos com bacalhau e hortelã

Cotovelos com bacalhau e hortelã

3.8 11 rating
Příprava 10min.
Celkový 40min.
6 doses

Suroviny

  • água
    1000 g
  • sal
    1 c. chá de
  • massa tipo cotovelo
    500 g
  • azeite mais q.b. p/ envolver
    50 g
  • folhas de hortelã mais q.b. p/ polvilhar
    10 g
  • cebola
    150 g
  • dentes de alho
    3
  • tomate em pedaços
    400 g
  • bacalhau demolhado e desfiado espremido
    500 g
  • natas
    200 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 dose

Sodík 772.2 mg
Protein 23.8 g
Kalorie 2944 kJ / 703.6 kcal
Tuk 32.4 g
Vláknina 4.5 g
Nasycený tuk 10.6 g
Sacharidy 78.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...