Cotovelos com bacalhau e hortelã
TM6 TM5 TM31

Cotovelos com bacalhau e hortelã

4.0 (8 hodnocení)

Suroviny

  • 1000 g água
  • 1 c. chá de sal
  • 500 g massa tipo cotovelo
  • 50 g azeite, mais q.b. p/ envolver
  • 10 g folhas de hortelã, mais q.b. p/ polvilhar
  • 150 g cebola
  • 3 dentes de alho
  • 400 g tomate em pedaços
  • 500 g bacalhau demolhado e desfiado, espremido
  • 200 g natas

Nutriční hodnoty
na 1 dose
Kalorie
2944 kJ / 703.6 kcal
Protein
23.8 g
Sacharidy
78.5 g
Tuk
32.4 g
Nasycený tuk
10.6 g
Vláknina
4.5 g
Sodík
772.2 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty