Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g água
- 1 c. chá de sal
- 500 g massa tipo cotovelo
- 50 g azeite, mais q.b. p/ envolver
- 10 g folhas de hortelã, mais q.b. p/ polvilhar
- 150 g cebola
- 3 dentes de alho
- 400 g tomate em pedaços
- 500 g bacalhau demolhado e desfiado, espremido
- 200 g natas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2944 kJ / 703.6 kcal
- Protein
- 23.8 g
- Sacharidy
- 78.5 g
- Tuk
- 32.4 g
- Nasycený tuk
- 10.6 g
- Vláknina
- 4.5 g
- Sodík
- 772.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filetes de peixe-espada e legumes a vapor com arroz pilaf
45 Min
Arroz de peixe com espinafres e limão
30 Min
One pot de massa com salsicha
30 Min
Guisado de bacalhau à Italiana com batata a vapor
50 Min
Raia com cebolada e batatas
45 Min
Arroz de cenoura
30 Min
Arroz rápido de amêijoas à bulhão pato
25 Min
Salada de grão e bacalhau
1 Std.
Pescada com ovos e arroz de alho e coentros
40 Min
Arroz de frango
50 Min
Arroz de ervilhas com salsichas
30 Min
Fusilli com frango no forno
35 Min