
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g água
- 1 c. chá de sal
- 500 g massa tipo cotovelo
- 50 g azeite mais q.b. p/ envolver
- 10 g folhas de hortelã mais q.b. p/ polvilhar
- 150 g cebola
- 3 dentes de alho
- 400 g tomate em pedaços
- 500 g bacalhau demolhado e desfiado espremido
- 200 g natas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 703.6 kcal / 2944 kJ
- Protein
- 23.8 g
- Tuk
- 32.4 g
- Sacharidy
- 78.5 g
- Vláknina
- 4.5 g
- Nasycený tuk
- 10.6 g
- Sodík
- 772.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bolo de canela
40min
Empadão de atum
1hod. 10min
Salada de arroz com atum
35min
Jardineira de frango
35min
Carbonara de salsichas
40min
Salsichas frescas com alho-francês e limão
Žádné hodnocení
Asas de frango com puré de ervas aromáticas
1hod. 55min
Arroz de peixe com espinafres e limão
30min
Frango com arroz à Bracarense
1hod.
Massa com atum e brócolos no forno
30min
Guisado de vitela, cogumelos e pimentos
8hod. 30min
Arroz de frango
50min