Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g água
- 1 c. chá de sal
- 500 g massa tipo cotovelo
- 50 g azeite, mais q.b. p/ envolver
- 10 g folhas de hortelã, mais q.b. p/ polvilhar
- 150 g cebola
- 3 dentes de alho
- 400 g tomate em pedaços
- 500 g bacalhau demolhado e desfiado, espremido
- 200 g natas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2944 kJ / 703.6 kcal
- Protein
- 23.8 g
- Sacharidy
- 78.5 g
- Tuk
- 32.4 g
- Nasycený tuk
- 10.6 g
- Vláknina
- 4.5 g
- Sodík
- 772.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Massa com atum e brócolos no forno
30min
Carbonara de salsichas
40min
Arroz carolino com refogado de alho
40min
Arroz de salsicha à moda de Hong Kong
55min
Lasanha de beringela
1h 10min
Creme de brócolos e ervilhas e gratinado de corvina e legumes
1h
Arroz de cenoura
30min
Gnocchi de feijão-branco
1h 10min
Esparguete preto com lulas de conserva
30min
Massa com molho beringela e tomate
45min
Fusilli com mascarpone e nozes
30min
Bolo de chocolate com 2 ingredientes
1 Std. 15 Min