Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1400 g Wasser
- 10 g Zitronensaft
- 400 g Lammhüfte (ca. 2-3 Stück)
- Pfeffer zum Würzen
- Salz zum Würzen
- 1 Zweig Rosmarin
- 1 Zweig Thymian
- 1 Stück Butter, kalt (ca. 3 cm), und etwas mehr zum Bestreuen
- 200 g grüne Bohnen, TK, aufgetaut
- 12 Scheiben Bacon
- 1 Birne, in Stücken (1 cm)
- Muskat zum Würzen
- Öl zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3597 kJ / 862 kcal
- Protein
- 46 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 66 g
- Vláknina
- 5.5 g
Alternativní recepty
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1h 30 min
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1h 30 min
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1h 20 min
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1h 30 min
Lammhüften mit Speckbohnen
1h 30 min
Lammfilets mit Lavendel
13hod.
Kalbskoteletts Sous-vide
1h 10min
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1h 25 min
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1h 25 min
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1h 25 min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1h 20 min
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1h 30 min