Kompatibilní verze
Spaghetti aglio e olio mit Tintenfischringen
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tintenfischringe
- 4 Knoblauchzehen
- 1 rote Chilischote, frisch, entkernt
- 5 Zweige Zitronenthymian, abgezupft
- 1400 g Wasser
- 10 g Zitronensaft
- 400 g Tintenfisch-Tuben, TK, aufgetaut, in Ringen (ca. 1 cm)
- 50 g Kräuterbutter, kalt, in Stücken
Spaghetti aglio e olio und Fertigstellung
- 1200 g Wasser
- 2 ¼ TL Salz
- 500 g Spaghetti
- 30 g Öl
- 4 - 5 Prisen Pfeffer aus der Mühle
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3782 kJ / 904 kcal
- Protein
- 63 g
- Sacharidy
- 121 g
- Tuk
- 18 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 4.6 g
- Sodík
- 3059 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spaghetti alla carbonara
30 Min
Garnelen mit Gemüse und Reis
45min
Kalbsgulasch mit Kartoffeln und Äpfeln
1h 20 phút
Gulasch
2 Std.
Hackbällchen in Gemüse-Kokos-Sauce mit Kokos-Rohkost-Salat
1h
Spaghetti Carbonara
25 Min
Spinat-Gnocchi mit Schinken-Sahne-Sauce
2 Std.
Reis mit Rindfleisch und Brokkoli
1h
Spaghetti Arrabiata mit Thunfisch
30 Min
Trüffel-Parmesan-Ravioli
3h 30min
Pfefferrahmsauce mit Cognac
20min
Schweine-Krustenbraten mit Senfsauce
4 Std.