Kompatibilní verze
Spaghetti aglio e olio mit Tintenfischringen
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tintenfischringe
- 4 Knoblauchzehen
- 1 rote Chilischote, frisch, entkernt
- 5 Zweige Zitronenthymian, abgezupft
- 1400 g Wasser
- 10 g Zitronensaft
- 400 g Tintenfisch-Tuben, TK, aufgetaut, in Ringen (ca. 1 cm)
- 50 g Kräuterbutter, kalt, in Stücken
Spaghetti aglio e olio und Fertigstellung
- 1200 g Wasser
- 2 ¼ TL Salz
- 500 g Spaghetti
- 30 g Öl
- 4 - 5 Prisen Pfeffer aus der Mühle
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3782 kJ / 904 kcal
- Protein
- 63 g
- Sacharidy
- 121 g
- Tuk
- 18 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 4.6 g
- Sodík
- 3059 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kabeljau mit Kräuterkruste, Reis und Zitronensauce
45 Min
Hähnchen-Geschnetzeltes mit Paprika und Bandnudeln
40 min
Schnelles Thai-Hähnchen-Curry mit Basmati-Reis
30 min
Pasta mit Lachsfilet und Porree-Sahne-Sauce
1j
Tintenfischpasta in Zitronen-Knoblauch-Sauce
40 min
Geflügelsalat mit Minz-Vinaigrette
1j
Thai-Entenbrust mit Curry-Nudeln
1j 30 menit
Bayerischer Leberkäse
14h 30min
Garnelen mit Gemüse und Reis
45 Min
Kräutergarnelen mit Gnocchi
20 min
Fruchteis Tutti-Frutti
10 min
Spaghetti Bolognese mit Basilikum-Parmesan
35 Min