Kompatibilní verze
Spaghetti aglio e olio mit Tintenfischringen
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tintenfischringe
- 4 Knoblauchzehen
- 1 rote Chilischote, frisch, entkernt
- 5 Zweige Zitronenthymian, abgezupft
- 1400 g Wasser
- 10 g Zitronensaft
- 400 g Tintenfisch-Tuben, TK, aufgetaut, in Ringen (ca. 1 cm)
- 50 g Kräuterbutter, kalt, in Stücken
Spaghetti aglio e olio und Fertigstellung
- 1200 g Wasser
- 2 ¼ TL Salz
- 500 g Spaghetti
- 30 g Öl
- 4 - 5 Prisen Pfeffer aus der Mühle
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3782 kJ / 904 kcal
- Protein
- 63 g
- Sacharidy
- 121 g
- Tuk
- 18 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 4.6 g
- Sodík
- 3059 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spargel und Kartoffeln mit Sauce Hollandaise
50 Min
Asia-Reis mit Garnelen
40min
Kantonesischer Garnelen-Reis
50 Min
Spargel mit Kartoffeln und Sauce Hollandaise
45min
Spaghetti mit Sardellen und Knoblauchbrösel
40min
Kabeljau mit Reis, Spinat und Zitronensauce
40min
Garnelencurry mit Basmati-Reis
30min
Spaghetti mit Garnelen und Paprika-Gurken-Ragout
50 Min
Tagliolini mit Garnelen und Artischocken
40min
Kartoffel-Porree-Suppe mit Fenchel und Shrimps
45min
Spaghetti Arrabiata mit Thunfisch
30min
Aglio e Olio für Spaghetti
10 Min