Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di zucchine a tocchetti (1-2 cm)
- 250 g di salsiccia cruda, sgranata
- 700 g di acqua
- 1 dado per brodo di carne
- 320 g di pasta secca tipo penne
- 10 fiori di zucca, puliti e a listarelle
- 1 pizzico di sale
- Parmigiano Reggiano in scaglie, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2439.9 kJ / 582.8 kcal
- Protein
- 19.9 g
- Sacharidy
- 61 g
- Tuk
- 28.2 g
- Nasycený tuk
- 8.3 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Sodík
- 618 mg
Alternativní recepty
Farfalle ai peperoni e tonno
50 Min
Pasta tonno, zucchine e pomodorini
40min
Penne integrali con melanzane, pomodori e mozzarella
40min
Pennette al ragù di salsiccia e melanzane (senza glutine)
35min
Penne risottate funghi e speck
40min
Tortiglioni risottati salsiccia e funghi
35min
Orecchiette con crema di zucca e speck
35min
Carbonara di zucchine, fagiolini e pancetta
45 Min
Farfalle filanti con radicchio, fontina e salsiccia
35min
Paccheri zucca e salsiccia
30min
Pasta al forno alla boscaiola (senza glutine)
1h
Pasta con ragù bianco e piselli
40min