Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di scalogno a pezzi
- 2 filetti di acciughe sott'olio, sgocciolati
- 1 peperoncino secco piccante
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di peperoni rossi, pulito e a pezzi (1 cm circa)
- 690 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 320 g di pasta secca tipo farfalle
- 240 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2128 kJ / 508.3 kcal
- Protein
- 28.4 g
- Sacharidy
- 60.7 g
- Tuk
- 16.3 g
- Nasycený tuk
- 2.6 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Sodík
- 289 mg
Alternativní recepty
Pasta tonno, zucchine e pomodorini
40min
Pasta al pomodoro e peperoni
30min
Penne melanzane e menta
50min
Spaghettini ai peperoni
50min
Pasta al tonno e melanzane (senza glutine)
30min
Caserecce risottate ai tre peperoni
55min
Penne peperoni e noci
35min
Fusilli e melanzane
25min
Penne integrali con melanzane, pomodori e mozzarella
40min
Fusilli ai peperoni e pancetta
40min
Mezze penne integrali risottate alla norma
50min
Penne risottate funghi e speck
40min