Farfalle ai peperoni e tonno

Farfalle ai peperoni e tonno

3.3 81 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 50min
4 porzioni

Suroviny

  • di scalogno a pezzi
    30 g
  • di acciughe sott'olio sgocciolati
    2 filetti
  • peperoncino secco piccante
    1
  • di olio extravergine di oliva
    40 g
  • di peperoni rossi pulito e a pezzi (1 cm circa)
    150 g
  • di acqua
    690 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di pasta secca tipo farfalle
    320 g
  • di tonno in scatola in olio di oliva sgocciolato
    240 g

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 508.3 kcal / 2128 kJ
Protein 28.4 g
Tuk 16.3 g
Sacharidy 60.7 g
Vláknina 3.9 g
Nasycený tuk 2.6 g
Sodík 289 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...