Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g di acqua
- 1 - 1 ½ cucchiaino di sale
- 800 g di cimette di cavolfiore
- 80 g di cipolla a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 4 filetti di acciuga sott'olio
- 2 bustine di zafferano in polvere
- 20 g di pinoli
- 30 g di uvetta sultanina, ammollata in acqua tiepida per 10 minuti e strizzata
- 350 g di pasta secca tipo bucatini
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2205 kJ / 527 kcal
- Protein
- 19.5 g
- Sacharidy
- 77.9 g
- Tuk
- 17.4 g
- Vláknina
- 8.2 g
Alternativní recepty
Pasta risottata con cavolo broccolo e zafferano
35min
Pasta e piselli
35min
Penne integrali risottate cavolfiori e noci
40min
Pasta integrale risottata con cavolo romano
40min
Riso e verze
1 Std. 10 Min
Spaghetti con pecorino e fave
40min
Farfalle in crema di uova e cavolfiore
45min
Conchiglie al sugo di cavolfiore in bianco
35min
Orecchiette ai broccoli
2h 40min
Orecchiette cime di rapa e seitan
40min
Pasta al forno con cavolfiori e scamorza
1 Std. 15 Min
Pasta risottata con cavolfiori e fagiolini
40min