Bucatini con i cavolfiori (Pasta chi vruccoli)

Bucatini con i cavolfiori (Pasta chi vruccoli)

4.1 53 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
4 porzioni

Suroviny

  • 1000 g di acqua
  • 1 - 1 ½ cucchiaino di sale
  • 800 g di cimette di cavolfiore
  • 80 g di cipolla a pezzi
  • 50 g olio extravergine di oliva
  • 4 filetti di acciuga sott'olio
  • 2 bustine di zafferano in polvere
  • 20 g di pinoli
  • 30 g di uvetta sultanina ammollata in acqua tiepida per 10 minuti e strizzata
  • 350 g di pasta secca tipo bucatini
  • 1 pizzico di pepe nero macinato fresco

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 19.5 g
Kalorie 2205 kJ / 527 kcal
Tuk 17.4 g
Vláknina 8.2 g
Sacharidy 77.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...