Judías carillas con chorizo y setas en cocción lenta

Judías carillas con chorizo y setas en cocción lenta

3.7 18 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 15hod.
4 raciones

Suroviny

  • 250 g de judías carilla secas (alubias carillas), Goya®
  • 1 pastilla de caldo de carne
  • 2 chorizos en rodajas finas (aprox. 200 g)
  • 1000 g de agua
  • 2 - 4 dientes de ajo
  • 10 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
  • 400 g de setas frescas variadas troceadas (champiñones, setas de cardo, etc.)
  • 1 pimienta de Cayena seca entera (volitelně)
  • 40 g de aceite de oliva
  • ½ cucharadita de sal
  • 2 pellizcos de pimienta negra molida

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 1204.3 mg
Protein 28.8 g
Kalorie 5330 kJ / 1275 kcal
Tuk 116.4 g
Vláknina 14.2 g
Nasycený tuk 20.5 g
Sacharidy 28.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...