Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de judías carilla secas (alubias carillas), Goya®
- 1 pastilla de caldo de carne
- 2 chorizos en rodajas finas (aprox. 200 g)
- 1000 g de agua
- 2 - 4 dientes de ajo
- 10 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 400 g de setas frescas variadas troceadas (champiñones, setas de cardo, etc.)
- 1 pimienta de Cayena seca entera (volitelně)
- 40 g de aceite de oliva
- ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 5330 kJ / 1275 kcal
- Protein
- 28.8 g
- Sacharidy
- 28.3 g
- Tuk
- 116.4 g
- Nasycený tuk
- 20.5 g
- Vláknina
- 14.2 g
- Sodík
- 1204.3 mg
Alternativní recepty
Judías pintas estofadas con arroz y verduras (Cocción lenta)
14h 30 min
Lentejas pardinas con compango
2 Std. 50 Min
Menestra de verduras al estilo asturiano (Cocción lenta)
2 Std. 45 Min
Sopa marinera asturiana
45min
Guiso de judías blancas con calamares y chorizo (Cocción lenta)
5h 30min
Carne braseada en salsa con verduras al vapor (Cocción lenta)
3h 15 min
Judías de El Barco de Ávila con carrillera de ternera (Cocción lenta)
19 Std. 30 Min
Lentejas estofadas
3h
Menú: Sopa de fideos. Canelones de carne.
4h
Judías carillas con calamares en salsa americana (Cocción lenta)
15u. 10min
Judías pintas con costillas adobadas (Cocción lenta)
14h 55min
Arroz cremoso de pollo y verduras
25 min