![Judías de El Barco de Ávila con carrillera de ternera (Cocción lenta) Judías de El Barco de Ávila con carrillera de ternera (Cocción lenta)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7423cfd5-8bd1-4b85-be01-3b6d1120e12e/Derivates/36dd49a8-3d9e-45ed-b1c6-799d42ad3a6a.jpg)
Kompatibilní verze
Judías de El Barco de Ávila con carrillera de ternera (Cocción lenta)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de judiones de El Barco de Ávila secas
- 250 g de carrilleras de ternera en trozos de 3 cm
- 70 g de aceite de oliva
- 2 dientes de ajo
- 50 g de vino blanco
- 100 g de cebolla en trozos
- 100 g de pimiento rojo en trozos
- 600 g de caldo de carne
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de pimentón
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2104 kJ / 324 kcal
- Protein
- 24.3 g
- Sacharidy
- 13.2 g
- Tuk
- 19.4 g
- Nasycený tuk
- 3.2 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Sodík
- 639.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Patatas guisadas con carrilleras (Cocción lenta)
2h
Cocido madrileño
2h 15 min
Patatas revolconas extremeñas con secreto ibérico
1 Std.
Rabo de ternera a la Maestranza
6 godz.
Carrilleras al brandy (Cocción lenta)
4h
Judías de El Barco de Ávila con magro de cerdo (Cocción lenta)
15h 50min
Morcillo de ternera guisado con castañas
16h
Menestra de verduras al estilo asturiano (Cocción lenta)
2h 45 min
Fideuá de costillas de cerdo adobadas (La fideuá de la Tía Mary)
1 Std.
Fritada con pollo
1 Std. 10 Min
Carrilleras con sepia y arroz blanco
40 min
Lentejas pardinas con compango
2 godz. 50 min