Kompatibilní verze
Judías de El Barco de Ávila con carrillera de ternera (Cocción lenta)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de judiones de El Barco de Ávila secas
- 250 g de carrilleras de ternera en trozos de 3 cm
- 70 g de aceite de oliva
- 2 diente de ajo
- 50 g de vino blanco
- 100 g de cebolla en trozos
- 100 g de pimiento rojo en trozos
- 600 g de caldo de carne
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de pimentón
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2104 kJ / 324 kcal
- Protein
- 24.3 g
- Sacharidy
- 13.2 g
- Tuk
- 19.4 g
- Nasycený tuk
- 3.2 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Sodík
- 639.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Caldereta de cordero (Cocción lenta)
3 Std. 45 Min
Verdinas con bacalao (Cocción lenta)
16 godz. 30 min
Cocido maragato
3 Std. 50 Min
Judías pintas con costillas adobadas (Cocción lenta)
14hod. 55min
Garbanzos con carrilleras guisadas (Cocción lenta)
17h 30min
Judías de El Barco de Ávila con magro de cerdo (Cocción lenta)
15h 50min
Albóndigas de pollo con patatas a la importancia (Cocción lenta)
2h 10 min
Carrilleras al brandy (Cocción lenta)
4h
Patatas guisadas con carrilleras (Cocción lenta)
2 Std.
Menestra de verduras al estilo asturiano (Cocción lenta)
2 godz. 45 min
Lentejas pardinas con compango
2 Std. 50 Min
Judías blancas cocidas (Cocción lenta)
14 Std. 40 Min