Judías de El Barco de Ávila con carrillera de ternera (Cocción lenta)

Judías de El Barco de Ávila con carrillera de ternera (Cocción lenta)

4.7 33 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 19hod. 30min
4 raciones

Suroviny

  • de judiones de El Barco de Ávila secas
    250 g
  • de carrilleras de ternera en trozos de 3 cm
    250 g
  • de aceite de oliva
    70 g
  • diente de ajo
    2
  • de vino blanco
    50 g
  • de cebolla en trozos
    100 g
  • de pimiento rojo en trozos
    100 g
  • de caldo de carne
    600 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de pimentón
    1 cucharadita

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 324 kcal / 2104 kJ
Protein 24.3 g
Tuk 19.4 g
Sacharidy 13.2 g
Vláknina 3.7 g
Nasycený tuk 3.2 g
Sodík 639.9 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...