Judías de El Barco de Ávila con carrillera de ternera en cocción lenta

Judías de El Barco de Ávila con carrillera de ternera en cocción lenta

4.7 34 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 19hod. 30min.
4 raciones

Suroviny

  • 250 g de judiones de El Barco de Ávila secas
  • 250 g de carrilleras de ternera en trozos de 3 cm
  • 70 g de aceite de oliva
  • 2 dientes de ajo
  • 50 g de vino blanco
  • 100 g de cebolla en trozos
  • 100 g de pimiento rojo en trozos
  • 600 g de caldo de carne
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 cucharadita de pimentón

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 639.9 mg
Protein 24.3 g
Kalorie 2104 kJ / 324 kcal
Tuk 19.4 g
Vláknina 3.7 g
Nasycený tuk 3.2 g
Sacharidy 13.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...