Kompatibilní verze
Judías de El Barco de Ávila con carrillera de ternera (Cocción lenta)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de judiones de El Barco de Ávila secas
- 250 g de carrilleras de ternera en trozos de 3 cm
- 70 g de aceite de oliva
- 2 diente de ajo
- 50 g de vino blanco
- 100 g de cebolla en trozos
- 100 g de pimiento rojo en trozos
- 600 g de caldo de carne
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de pimentón
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2104 kJ / 324 kcal
- Protein
- 24.3 g
- Sacharidy
- 13.2 g
- Tuk
- 19.4 g
- Nasycený tuk
- 3.2 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Sodík
- 639.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lentejas pardinas con compango
2 Std. 50 Min
Judías blancas con chorizo
50min
Garbanzos con oreja
1 Std. 15 Min
Judías blancas a la hortelana
45 min
Patatas guisadas con carrilleras (Cocción lenta)
2h
Patatas revolconas extremeñas con secreto ibérico
1h
Judías de El Barco de Ávila con magro de cerdo (Cocción lenta)
15h 50min
Judías pintas con costillas adobadas (Cocción lenta)
14h 55min
Judiones de la Granja con oreja
30 min
Rabo de ternera a la Maestranza
6 godz.
Albóndigas de pollo con patatas a la importancia (Cocción lenta)
2 Std. 10 Min
Arroz con carrilleras (Cocción de arroz)
1 Std. 15 Min