Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de aceite de oliva (y algo más para la sartén)
- 6 dientes de ajo
- 600 g de cebolla roja en octavos
- 1000 g de aguja de cerdo en trozos de 5 cm, salpimentados
- 2 hojas de laurel secas
- 200 g de vino de Jerez seco
- 100 g de brandy
- 200 g de caldo de carne
- 30 g de vinagre
- 1 cucharada de pimentón
- 1 cucharadita de sal
- 6 - 8 granos de pimienta negra
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2171 kJ / 519 kcal
- Protein
- 37.7 g
- Sacharidy
- 15.6 g
- Tuk
- 25.2 g
- Nasycený tuk
- 4.3 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 540.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Guiso de patatas con magro
1h
Jamoncitos de pollo al vino blanco
40 min
Pollo a la catalana
55 min
Ragout de pollo
45 min
Pastel de carne oriental
1h
Arroz en textura de paella con carrillera ibérica y aroma de romero
1 godz. 10 min
Alitas de pollo con arroz basmati y salsa de cacahuete
45 min
Muslos de pollo a la cerveza
1 godz. 30 min
Patatas revolconas extremeñas con secreto ibérico
1h
Solomillo de cerdo asado con guarnición de patatas
40 min
Solomillo de cerdo en salsa de almendras
50 min
Solomillo al whisky
45 min