Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de aceite de oliva (y algo más para la sartén)
- 6 dientes de ajo
- 600 g de cebolla roja en octavos
- 1000 g de aguja de cerdo en trozos de 5 cm, salpimentados
- 2 hojas de laurel secas
- 200 g de vino de Jerez seco
- 100 g de brandy
- 200 g de caldo de carne
- 30 g de vinagre
- 1 cucharada de pimentón
- 1 cucharadita de sal
- 6 - 8 granos de pimienta negra
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2171 kJ / 519 kcal
- Protein
- 37.7 g
- Sacharidy
- 15.6 g
- Tuk
- 25.2 g
- Nasycený tuk
- 4.3 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 540.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Muslos de pollo a la cerveza
1 Std. 30 Min
Lomo y patatas tonnato
1 Std.
Patatas revolconas extremeñas con secreto ibérico
1 Std.
Carrilleras de cerdo con champiñones, alcachofas y cuscús
50 Min
Solomillo de cerdo en salsa de almendras
50 Min
Ternera estofada con ñoquis
1 Std. 30 Min
Carrilleras con sepia y arroz blanco
40 Min
Arroz con magro de cerdo y cinco especias (Cocción de arroz)
50 Min
Carrilleras al brandy (Cocción lenta)
4 Std.
Pollo a la catalana
55 Min
Arroz en textura de paella con carrillera ibérica y aroma de romero
1 Std. 10 Min
Solomillo al whisky
45 Min