Aguja de cerdo encebollada al jerez

Aguja de cerdo encebollada al jerez

3.3 22 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
6 raciones

Suroviny

  • 40 g de aceite de oliva (y algo más para la sartén)
  • 6 dientes de ajo
  • 600 g de cebolla roja en octavos
  • 1000 g de aguja de cerdo en trozos de 5 cm, salpimentados
  • 2 hojas de laurel secas
  • 200 g de vino de Jerez seco
  • 100 g de brandy
  • 200 g de caldo de carne
  • 30 g de vinagre
  • 1 cucharada de pimentón
  • 1 cucharadita de sal
  • 6 - 8 granos de pimienta negra

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 540.8 mg
Protein 37.7 g
Kalorie 2171 kJ / 519 kcal
Tuk 25.2 g
Vláknina 2.3 g
Nasycený tuk 4.3 g
Sacharidy 15.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...