Aguja de cerdo encebollada al jerez

Aguja de cerdo encebollada al jerez

3.4 17 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 1hod.
6 raciones

Suroviny

  • de aceite de oliva (y algo más para la sartén)
    40 g
  • dientes de ajo
    6
  • de cebolla roja en octavos
    600 g
  • de aguja de cerdo en trozos de 5 cm, salpimentados
    1000 g
  • hojas de laurel secas
    2
  • de vino de Jerez seco
    200 g
  • de brandy
    100 g
  • de caldo de carne
    200 g
  • de vinagre
    30 g
  • de pimentón
    1 cucharada
  • de sal
    1 cucharadita
  • granos de pimienta negra
    6 - 8

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 519 kcal / 2171 kJ
Protein 37.7 g
Tuk 25.2 g
Sacharidy 15.6 g
Vláknina 2.3 g
Nasycený tuk 4.3 g
Sodík 540.8 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...