Judías de El Barco de Ávila con magro de cerdo (Cocción lenta)

Judías de El Barco de Ávila con magro de cerdo (Cocción lenta)

4.7 47 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 15hod. 50min
4 raciones

Suroviny

  • de judiones de El Barco de Ávila secas
    250 g
  • de agua
    1000 g
  • de sal
    1 ½ cucharaditas
  • dientes de ajo
    2
  • de cebolla
    100 g
  • de pimiento rojo en trozos de 2 cm
    100 g
  • de zanahoria en rodajas de 3 mm
    100 g
  • de aceite de oliva
    50 g
  • de magro de cerdo en trozos de 2 cm, salpimentados
    300 g
  • de chorizo semicurado en rodajas finas
    80 g
  • de pimentón
    1 cucharadita
  • de hebras de azafrán
    1 pellizco
  • pastilla de caldo de carne
    1

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 490 kcal / 2050 kJ
Protein 32.7 g
Tuk 26.2 g
Sacharidy 31 g
Vláknina 13.9 g
Nasycený tuk 6.8 g
Sodík 1030.7 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...