Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 - 12 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 200 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- ½ chile fresco (guindilla) sin semillas, en rodajas muy finas (volitelně)
- 8 filetes de dorada
- 30 g de aceite
- 100 g de tomate concentrado
- 500 g de agua
- 1 pastilla de caldo de pescado
- 1 cucharadita de azúcar
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 300 g de zanahorias en rodajas de 5 mm
- 150 g de nabo en dados de 1.5 cm
- 300 g de batata en dados de 1.5 cm
- 300 g de repollo en juliana fina
- 180 g de pimiento rojo en tiras
- 300 g de arroz cocido para acompañar
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2556 kJ / 611 kcal
- Protein
- 285.3 g
- Sacharidy
- 91.2 g
- Tuk
- 11.8 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 10.6 g
- Sodík
- 807.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan de trigo con masa madre
15h
Pollo garam masala con arroz basmati
40min
Arroz basmati a las hierbas con pollo, cebolla y azafrán
35min
Estofado de cerdo con apio
1h 10min
Langostinos all'arrabbiata
35min
Hogaza con granos de centeno y malta con masa madre
14h 30min
Crema de hummus con mejillones
30 Min
Estofado de cordero y garbanzos (Abgusht) - Irán
1 Std. 20 Min
Espagueti a la vóngole
1h 40min
Tortilla con gambas y verdura al vapor
35min
Pata de pavo a las hierbas con batatas
1 Std. 30 Min
Cazuela de cordero y arroz con berenjenas
50min