Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
25
g de chalota
nebo 25 g de cebolleta - 1 cucharada de cebollino fresco picado
- 100 g de tomates secos en aceite en trozos
- 2 latas de sardinas en tomate (en conserva) (aprox. 160 g)
- 100 g de queso cremoso
- 10 - 15 g de zumo de limón recién exprimido
- 1 pellizco de pimienta molida
- crackers, picos, tostadas o crudités para servir
- Nutriční hodnoty
- na 6 raciones
- Kalorie
- 4292.9 kJ / 1027 kcal
- Protein
- 46.4 g
- Sacharidy
- 26.9 g
- Tuk
- 81.1 g
- Nasycený tuk
- 28.4 g
- Vláknina
- 5.5 g
- Sodík
- 751.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Paté de dátiles y queso
5 Min
Paté marinero
5 Min
Dip de tomates secos
5 Min
Paté de sidra asturiana
5 Min
Dip de queso, atún y pasas al oporto
2h 5min
Brochetas de bonito con salsa de ñora
1h
Paté de cabrales a la sidra
4 godz. 45 min
Brandada de judías blancas
10 Min
Paté de sardinas de lata
5 Min
Paté de alcachofas y tomate seco
5 Min
Crema de pepino y aguacate
5 Min
Tosta de tomates secos y atún
10 Min