
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Macadamianüsse, geröstet, gesalzen
- 80 g Fenchel in Stücken
- 40 g Knollensellerie in Stücken
- 2 Zwiebeln halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Butter in Stücken
- 100 g Weißwein, trocken
- 200 g Geflügelfond
- ½ TL Zitronenschale, gerieben
- 1 ½ TL Salz
- 2 - 3 Prisen Pfeffer
- 2 - 3 Prisen Muskat
- 200 g Sahne
- 20 g Speisestärke
- 1 Dose Safran (0,1 g), z. B. von Fuchs
- 500 g Blattspinat, TK aufgetaut, ausgedrückt (siehe Tipp), grob zerzupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 470 kcal / 1966 kJ
- Protein
- 14 g
- Tuk
- 38 g
- Sacharidy
- 11 g
- Vláknina
- 8.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spargel in Rote-Bete-Crêpes mit pochierten Eiern
1hod.
Frische Artischocken
55min
Dinkel mit Gemüse aus dem Varoma
45min
Kartoffel-Sellerie-Püree mit Nussbutter
35min
Gemüseteller mit scharfer Sauce (麻辣香锅)
50min
Hähnchen Teriyaki
2hod.
Salat-Bowl mit Grünen Bohnen
1hod.
Seehecht mit Safran-Kartoffelpüree
50min
Getrüffelte Maispoularde auf Rahmspinat
1hod.
Blumenkohl im Haselnussmantel
45min
Dorade mit Zuckerschoten und Kichererbsen
35min
Beurre Blanc (Butter-Weißwein-Sauce) zu Fisch
35min