Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Macadamianüsse, geröstet, gesalzen
- 80 g Fenchel, in Stücken
- 40 g Knollensellerie, in Stücken
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Butter, in Stücken
- 100 g Weißwein, trocken
- 200 g Geflügelfond
- ½ TL Zitronenschale, gerieben
- 1 ½ TL Salz
- 2 - 3 Prisen Pfeffer
- 2 - 3 Prisen Muskat
- 200 g Sahne
- 20 g Speisestärke
- 1 Dose Safran (0,1 g), z. B. von Fuchs
- 500 g Blattspinat, TK, aufgetaut, ausgedrückt (siehe Tipp), grob zerzupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1966 kJ / 470 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 38 g
- Vláknina
- 8.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Buchweizen-Crêpes mit Lupinenmehl und buntem Gemüse
30 min
Rösti mit Rotkohl und Roquefort-Quark
40 min
Safranreisbällchen auf Tomatensauce
2j 30 menit
Rum-Rosinen-Pfannkuchen
1j 30 menit
Panzanella mit Renekloden und Mozzarella
40 min
Frische Artischocken
55 Min
Lammkotelettes mit Blutorangensauce
1h 10 min
Spargel mit Spinat, pochiertem Ei und Hollandaise
1h 10 min
Getrüffelte Maispoularde auf Rahmspinat
1j
Gedämpfter Lachs mit Kaffee-Hollandaise
40 min
Lachsfilet mit Petersilienkruste und Dampfkartoffeln
40 min
Bunte Gemüse-Pfannkuchen
45 Min