Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Macadamianüsse, geröstet, gesalzen
- 80 g Fenchel, in Stücken
- 40 g Knollensellerie, in Stücken
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Butter, in Stücken
- 100 g Weißwein, trocken
- 200 g Geflügelfond
- ½ TL Zitronenschale, gerieben
- 1 ½ TL Salz
- 2 - 3 Prisen Pfeffer
- 2 - 3 Prisen Muskat
- 200 g Sahne
- 20 g Speisestärke
- 1 Dose Safran (0,1 g), z. B. von Fuchs
- 500 g Blattspinat, TK, aufgetaut, ausgedrückt (siehe Tipp), grob zerzupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1966 kJ / 470 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 38 g
- Vláknina
- 8.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kabeljau sous-vide mit Kartoffelstampf
1h 50 min
Beurre Blanc (Butter-Weißwein-Sauce) zu Fisch
35min
Spinat-Speck-Pfannkuchen
1 Std. 20 Min
Lammhüften mit Speckbohnen
1 Std. 30 Min
Panzanella mit Renekloden und Mozzarella
40 Min
Spargel mit Spinat, pochiertem Ei und Hollandaise
1 Std. 10 Min
Spargel-Antipasti
40 Min
Seehecht mit Safran-Kartoffelpüree
50min
Frische Artischocken
55min
Getrüffelte Maispoularde auf Rahmspinat
1 Std.
Forelle Blau mit Ofenkartoffeln
1 Std. 10 Min
Mini-Spinatknödel in Pilzsauce
1 Std.