Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 TL Korianderkörner
- 8 Pfefferkörner, schwarz
- 1 ½ TL Salz
- 40 g Pistazien, gesalzen, geschält, geröstet
- 4 - 5 Stängel Pfefferminze, abgezupft
- 920 g Wasser
- 200 g Bulgur, grob
- 2 Schalotten, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 40 g Olivenöl
- 1 TL Harissa-Paste
- 400 g Zucchini, in Stücken
- 12 Lammkoteletts (à 40 g)
- 150 g Geflügelfond
- 180 g Blutorangensaft, frisch gepresst
- 1 TL Speisestärke
- 1 EL Sojasauce
-
2
TL Blutorangenmarmelade, mit Kardamom, selbst gemacht (siehe Tipp)
nebo 2 TL Orangenmarmelade - 3 Blutorangen, geschält, in Scheiben (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2318 kJ / 553 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 57 g
- Tuk
- 19 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lammrücken mit Kräutermarinade, Trüffelpolenta und Bohnen
1h
Fischfilet mit Selleriepüree und Kapern-Zitronen-Sauce
45min
Gratinierte Dorade mit Kartoffelsalat
1 Std. 20 Min
Hühnchen-Tajine mit Pflaumen und Mandel-Honigsauce
50 Min
Stubenküken mit Dattel-Couscous
1 Std. 20 Min
Sardinen-Päckchen mit Grüne-Bohnen-Salat
1h
Gemüsereis mit Lamm
40min
Couscous mit Hähnchen, Lamm und scharfer Bratwurst
1u. 10min
Muscheln und Wolfsbarsch
1h
Perlhuhn Quatre-Épices
50 Min
Lammkeule alla Romana
2h 15 min.
Kaninchen alla Liguria
10h