
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 TL Korianderkörner
- 8 Pfefferkörner, schwarz
- 1 ½ TL Salz
- 40 g Pistazien, gesalzen, geschält geröstet
- 4 - 5 Stängel Pfefferminze abgezupft
- 920 g Wasser
- 200 g Bulgur grob
- 2 Schalotten halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 40 g Olivenöl
- 1 TL Harissa-Paste
- 400 g Zucchini in Stücken
- 12 Lammkoteletts (à 40 g)
- 150 g Geflügelfond
- 180 g Blutorangensaft frisch gepresst
- 1 TL Speisestärke
- 1 EL Sojasauce
-
2
TL Blutorangenmarmelade mit Kardamom, selbst gemacht (siehe Tipp)
nebo 2 TL Orangenmarmelade - 3 Blutorangen geschält, in Scheiben (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 553 kcal / 2318 kJ
- Protein
- 29 g
- Tuk
- 19 g
- Sacharidy
- 57 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Thai-Entenbrust mit Sesamvinaigrette
1hod. 30min
Chraime mit gedämpftem Heilbutt
1hod.
Lammragout
1hod.
Kalbsfilet auf Tomatensugo und Zitronenreis
1hod. 10min
Exotische Cocktailsauce mit Frutti di Mare
20min
Geschmortes Kalbsragout
2hod. 10min
Provenzialisches Lammragout
1hod. 40min
Dorade mit Okraschoten - Bamyalı Çupra
40min
Kalbskoteletts Sous-vide
1hod. 10min
Lammrücken mit Kräutermarinade, Trüffelpolenta und Bohnen
1hod.
Kalbsfilet mit Antipasti-Gemüse
1hod.
Entenbrust mit Roter Bete und Kartoffelgratin
1hod. 20min